Skidor skidor

Idag kom jag på att jag åkte som en galning igår. Min ”golfklocka” visar inte rätt längd, den förstår inte att jag åker skidor. När jag åkte idag kände jag igen allt. Jag hade åkt alla spår. Jag och sonen tog ett varv på fm. Han sa att han skulle köra 6 km, så jag kunde ju inte vara sämre. Han skulle köra järnet och kom före mig. Men han tog 2 km och var supersnabb.

Idag hade jag min vanliga korta stavar, dom är perfekta för min längd, fick inte ont i nacken. Men när jag kan bättre teknik ska jag prova igen. Det är väldigt häftigt att ta i och se hur fort det kan gå. Tog en runda med mannen på eftermiddagen och ja det är nog första gången som jag är bättre än honom i något som vi tävlar i, som inte är golf. Och ja vi tävlar i allt. Även himlen var häftigt magisk.

Tycker nog att det är riktigt bra med stug och skidlivet. Nu när vi hittat alla termostaters är även andra halvan av huset varmt😁. Sover gott motionerar käkar stickar motionerar går på bio. Omdömet på filmen var: trevlig, den gav en skön varm feeling. Absolut inget måste att se, men läs gärna boken, den tyckte jag var super. Fredrik Backmans alla böcker är att rekommendera.

Gillar

Kommentarer