Så härligt

Tävling, Golfrecension

Seriespel första omgången på Gullbringa. Vi lyckades få ihop ett lag till slut. I tisdags var det bara jag, men fyra premiärsugna tjejer från Sjögärde gjorde vårt bästa på Gullbringa GK, idag.
Finns det något bättre än att vara ute en fredagseftermiddag på en fantastisk golfbana i gott sällskap! Jag är lycklig lottad.

Jag började segt och inte riktigt uppvärmd. Några bra slag här och där, men det var inte bra. Fick sällskap av en i vår bolls man. Som la sig i och styrde upp henne under tävling. Blev lite upprörd över hur han tilltalade henne och störde vårt spel. Men jag lyckades vända den energin till att jag ska allt visa dig! Gick ut hårt de sista nio hålen, och var säkerheten själv. Planerade och slog och kom dit jag tänkte. Kort hålet, med betoning på kort hål och vattenhinder, där lägger jag bollen 70 cm från flagg och gör birdie! Så gott, så härligt. Jag tar med mig det och mina par. Banan var väldigt roligt och kuperad och i fin form. Vi vann inte vårt lag, men vi hade en skön eftermiddag!

Gillar

Kommentarer