Golf på svensk mark

När spanska sjukan drog fram igenom världen efter första världskriget fanns inte någon kommunikation att tala om. Information om smittspridning och hygien gick inte att googla. 50 000 000 människor uppskattar man förlorade sina liv. Så stora pandemier har funnits förut och kommer finnas igen. Frågan är hur man tar sig igenom dom. Själv pendlar jag mellan stora frågor om smittspridning, smittbärare, ska jag skyddas, ska de jag möter skyddas, hur skyddar man sig? Det finns så många frågor och ännu mer svar, men det är egentligen ingen som med säkerhet vet. Den här fantastiska utrustningen låg på vårat bord när vi kom till jobbet. Visst klär allt en skönhet.

Jag försöker följa min vanliga livsfilosofi, sova, äta och spela golf, allt i stora doser så blir jag en stark frisk AnnaPanna. Det är något som händer i mig, när jag åker till golfbanan, tror det börjar redan i bilen på de krokiga vägarna genom skogen, med hög, bra musik. Sen slår man sig lite varm och idag gick jag min första nia på svenska mark, för i år. Självklart håller vi avstånd, Marie och jag, när vi spelar. Golf är nog det enda som är rätt och riktigt att göra i dessa tider. Ute med avstånd och glädje.
Jag behöver mycket golf nu, för det är svårt att förhålla sig till det som är bra för mig och andra, och sortera bland informationskällorna. Det är stort och häller sig över den allra mest kloka människan, rädslan, oron, och en tro på något som är ganska osynligt men finns i massor. Det går en del omärkt förbi, och andra blir svårt drabbade. Svinga lugnt mina vänner, det är underbart att det är vår.

Gillar

Kommentarer