Idag var jag och finaste Tintin på Birsta och shoppade lite!

Byxorna: Här. Blusen Här

Vi kom dit ca kl 14 och då gick vi runt och kikade lite i ca en timme. Efter det så gick vi och åt på Ikea, jag tog kyckling och pommes med bea. Tyvärr har fortfarande har väldigt dålig matlust efter operationen men jag åt nästan hela portionen! Efter det så gick vi och kollade ett tag till och sedan åkte vi hem. På kvällen så har jag mest packat eftersom vi åker till Köpenhamn imorgon vilket ska bli väldigt roligt!

Puss och hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte uppdaterat på ett tag vilket beror på två saker. Första saker är att mina kusiner och kusinbarn har varit på besök, vilket har varit väldigt mysigt <33 men tyvärr så får dom inte vara med på bild så pga det den dåliga uppdateringen.

(Om du är känslig så läs inte detta)
Jag har också opererats i går så det har också lett till dålig uppdatering. Det började med att jag var med en kompis och kände att jag började få ont i magen. Jag trodde att det berodde på att jag inte hade ätit något så jag tänkte inte så mycket på det utan fortsatte att umgås med min kompis. Vi tog en sväng ut med cyklarna och på vägen hem så började jag få väldig ont så jag fick gå hem, när vi kom fram så åkte min kompis hem och jag gick och la mig. Jag sov ca en timme på natten men låg för det mesta och vred mig för jag hade så ont i magen. På morgonen runt kl 5 så ringde pappa 1177 och dom gav oss rådet att åka in på akuten vilket vi gjorde. Väl där så konstaterade dom att jag hade blindtarmsinflammation så på kvällen samma dag så opererades jag. Ganska konstigt att det började med att jag trodde att jag bara hade ont i magen pga lite mat och slutade med operation, eller det tycker jag iaf.

Aja hoppas ni har haft det bättre än mig iallafall, nu ska jag ta lite alvedon och sendan sova, godnatt!

Likes

Comments

Dagen idag har varit ungefär som igår förutom att en sak hände som gjorde mig ganska upprörd. Jag skulle cykla till Tuva och gick ut på gården för att hämta cykeln och ser att den ligger ner. Jag tänkte väl inte så mycket på det mer än att den nog hade vält. När jag skulle resa den upp så lossnar hela bakhjulet. Jag trodde att den hade gått sönder när den hade vält så jag ringde mamma för att berätta vad som hänt. Då säger mamma att för att hjulet ska lossna så behöver man skruva ur bultar med skiftnyckel. Med det menas då alltså att då har någon gått in på våran gård och förstört min cykel bara för att jävlas (ursäkta ordvalet)? Först antog vi att dom hade försökt att stjäla den, men eftersom att nyckeln satt i låset så låter inte det rimligt heller. Jag blev nog mest chockad då och nu börjar väl ilskan komma lite smått så jag kände att jag ville skriva av mig här.
Förutom det så har min dag varit bra och jag har varit med finaste Tuva! Imorgon på kvällen så kommer mina kusiner och kusinbarn och hälsar på vilket jag ser väldigt mycket framemot<33

Nu ska jag sova, godnatt!

Likes

Comments

Dagen började med att jag gick upp och spacklade i ett rum som jag håller på att renovera ute på gården. Det gick bra ända tills jag insåg att halva spacklet var torkat (typiskt haha). Efter det så bestämde jag mig för att spraymåla ett armeringsjärn som jag hittade i källaren (svårt att förklara så ni får se själva på bilden). Jag blev nöjd med resultatet och nu hänger den i mitt rum! Sedan så kände jag att jag ville göra naglar så jag gjorde det i ca en timma också. På kvällen runt sjutiden så gick jag till min kompis Tuva och vi gick till en fotbollsplan som ligger nära där vi bor. När vi väl var där så insåg vi att ett killag med många som vi känner hade träning just då så några av dom stannade och spelade med oss i några timmar. Nu på kvällen så har jag ätit jättegott kvällsfika, avokadomacka och te (finns det något bättre?!).

Nu ska jag sova så godnatt!

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så har jag alltså varit på träningsläger i Åre hela helgen. Det har varit väldigt kämpigt, men också såklart väldigt roligt! Vi bodde på Lake lodge, i tre olika jättefina lägenheter!

Det började med att vi åkte upp på fredagen, på vägen upp så stannade vi i Ope (Östersund) och mötte Ope f03. Det blev en sur förlust med 2-0 men alla spelade jättebra och kämpade på <3
sedan på lördagen så var det en av dom mest hektiska dagarna jag varit med om. Vi gick upp kl sju för att klä på oss och äta frukost. Efter det så cyklade vi upp till Åreskutan (vi åkte lift en bit) och sedan cyklade vi ner. Vi åt lunch hemma i lägenheterna, köttbullar och makaroner och sedan hade vi roddstafett precis undanför huset. Mitt lag vann! På kvällen så åt vi tacos och sedan åkte vi till holliday club för att spela beach volleyboll! Sedan åkte vi hem på söndagen, vi stannade i Duved för att spela match mot varandra också.

För att summera ihop allt detta så har det varit en superrolig helg som jag aldrig kommer att glömma!

Likes

Comments

Nu har jag alltså skaffat mig en blogg, kul! jag har velat göra det jättelänge men det han inte blivit av tyvärr. Idag har jag suttit i en bil i princip hela dagen på väg hem från Åre där jag har varit på träningsläger hela helgen med laget. Vi stannade och åt på Max på vägen hem, jag tog halloumiburgare med strips och loka. Det här blev ett väldigt kort inlägg men jag måste sova nu så godnatt.

ps... är verkligen jättetaggad på att börja blogga!

Likes

Comments

instagram!@annanorbrg