* Reunion *

Efter to hårde, men dejlige uger, er jeg endelig kommet hjem fra efterskole.

Den første dag på efterskolen gik således:

Søndag - Ankomstdagen.

Starten af dagen gik relativt stille og rolig - dog skulle jeg lige pakke de sidste par ting, inden jeg skulle afsted. Lige inden jeg skulle hen til efterskolen, opstod det første problem; bilen var så fyldt, at jeg måtte undlade adskillige ting, såsom mit spejl og andre ting.

Vi ankom så til skolen lidt over klokken 13, hvor der kom nogle søde piger, der skulle hjælpe med at transportere min bagage op til værelset. Jeg var så heldig at få et værelse i Fysmo, som klart har skolens bedste værelser, på grund af eget bad.

Noget tid gik, og jeg vi fik udleveret nøgler til vores værelse, så vi lige så stille kunne pakke ud og møde vores roomie. Jeg var en heldig kartoffel, og fik 'verdens' bedste roomie ever, som hedder Sidar, og vi faldt hurtigt i snak.

Så blev klokken 15, og vi skulle ned til hallen til velkomstfest. Vi fik en masse informationer, og det føltes bogstavelig talt som om, at det varede en evighed.

Efter dette, tog hele min familie hjem, og jeg blev efterladt med tanken om, at jeg ikke havde lyst til at være der, fordi det så ud til, at folk allerede havde nogen at snakke med, og at jeg var alene - indtil jeg fandt ud af, at det var andet-års eleverne. Der var så nogle søde piger, der kom over og snakkede med mig, og vi klikkede med det samme. Skud ud til Amalie, Steffanie, Iman & Marie. ;)

Dernæst gik alting som smurt, og jeg glemte alt om, at det var første dag, for allerede der, følte jeg mig hjemme.


Nu er det to uger siden jeg startede, og det føles som om, at jeg har kendt personerne fra efterskolen i 100 år, og jeg har det better than ever. Lige pt. er jeg på forlænget weekend, og har brugt de to første dage på at få hygget max med venner og veninderne, og på at besøge min gamle skole. I morgen byder dagen på at fejre en af mine gode venner. (S/O to Albert(e) <3)


På gensyn! xx - Jeres Anse <3

Likes

Comments