Så taggad! :)

Idag blir det ett sent inlägg. Har haft späckat schema idag.

Dagen började med att vi tokstressade för att hinna lämna liam i tid till skolan. Vet inte riktigt vad som hände i planeringen där. Det är ganska sällan jag behöver stressa men nu blev det tajt om tid. Bara att komma ut till bilen är ju ett helt projekt. Så fick ta tvillingarna i vagnen ut för att sedan få in alla 4 barn i bilen och sen springa in med vagnen igen för att det tar alldeles för lång tid att fälla ihop och plocka isär och grejja. Då va klockan 7.57. Som tur är tar det bara 30 sekunder att åka till skolan så han kom i tid alla fall.

Sen åkte jag och alla tjejer och hämtade mamma och sen lämnade vi emilia på förskolan.

Väl hemma igen så blev det att ta tag i kaoset från morgonens kaos. Laga lunch till tjejerna och sen bar det iväg till mitt framtida jobb för att provjobba.

Det va jätteroligt, stressigt men kul. Märks ändå att man har gjort det här några år för jag kom in i det ganska snabbt och jag tror att det kan bli riktigt roligt.

Vid 13 åkte jag för att hämta emilia.

Blev stoppad av polisen då dom såg mig prata i telefon. Slapp böter och fick en tillsägelse.

Eftermiddagen har bestått av mycket gnäll från våra kära barn och upptäckte strax före middagen att Alice såg riktigt trött ut och tog tempen på henne. Nu var det tydligen hennes tur att få feber. Antar att det är biverkningar från vaccinet som dom fick för 1,5 vecka sedan. Lilla hjärtat fick gå och sova redan vid 18 då hon var helt slut.

Nu ska jag njuta av tystnaden och dricka lite the. Ha en underbar kväll ❤

En liten febrig Alice 😔🙁❤

Gillar

Kommentarer