Hej godningar!

I
dag är det alla hjärtans dag! Och dagen började med att jag fick vakna upp bredvid den jag tycker om som mest. Vi vaknade av att telefonen ringde och då var de dax att dra ut o ploga och kärna lite pengar. Efter det åkte vi hem och så vi fick fixat oss blev lite stressigt för skulle vara på restaurangen 17.00 och var inte klara vid 16.30 men som jag e så är jag ju jävligt seg av mig. Men vi löste de. Så väl på restaurangen så åt vi jätte god mat med fläskfilé på plankstek. Var super gott. Senare närmade sig kl 18.00 så då var det dax att dra sig till bion på trappan vi såg "en man som heter Ove" väldigt rolig men ändå väldigt sorglig film. Så har haft en helt underbar dag med den jag älskar mest! Så nu är vi hemma hos Jocke och skrivit lite lappar till jobbet och ska la gå och lägga oss snart!
Hoppas ni oxå hade en helt sjukt bra dag!

Puss & Kram glöm inte sprid kärlek idag❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenixen Godningar!

Åh just nu saknar jag så mycket att sitta på häst ryggen. Att bara få vara i stallet skulle vara fantastiskt. Jag vill bara rida igen så om ni vet nån eller behöver hjälp hör av er till mig på facebook vill ha nån i nära av kungälv hållet. Det är så sjukt kul vill verkligen bara vara i stallet. Saknar att ha en mulle att mysa med. Skulle behöva det som både tränning och avslappning. Bara rida ett dressyr pass skulle vara helt underbar. Så säg till gärna om ni vet eller vill ha hjälp för hjälper gärna till skriv bara på facebook. Har hållt på med hästar i hela mitt liv. Och har även häst kunniga folk runt om mig. Rider hälst dressyr med en lugn häst i stallet som man kan rida ut med oxå. Sen är ju problemet att jag inte är så lång kan jag ju inte ha hur stor häst som möjligt. För ska ju kunna klara av hästen själv. Sen är de ett plus med att man får rida  under tak med. Så om du känner jag skulle var bra för dig o din häst skriv till mig o berätta om din häst. Så kanske vi ses!! Tar med några bilder från den förra hästen jag red Radza som var en underbar häst som var en riktig läromästare.

Puss & KramLikes

Comments

Tjenixen godning!

Gårdagen var mysig, jag åkte in till stan vid 09.15 för skulle vara på burgården vid 10.00 för att Paulina skulle fixa mitt hår. Tog sin tid men blev sjukt nöjd.
Resultatet blev över förväntan.

Är super nöjd tack paow! Trivs verkligen i håret😍

Puss & Kram

Likes

Comments

Tjena godning!

Just nu sitter jag i en is hall och kollar på kusinen när han spelar hockey med min bästa och älskade idizen. Just nu står de 0-3 till Broro/vetlanda HC. Så just nu ligger dom efter så hoppas bara dom tar igen detta. Nu är knatte laget inne och kör lite match så söta är dom.

Men KIK ta fan hem detta nu!!

Puss & Kram

Likes

Comments

Tjena Godningar!

Denna helgen har varit väldigt rolig. I fredags så tog jag det mest lugnt var hemma med familjen medans jag väntade på att Jocke skulle komma. Jocke kom vid ca 12 tiden och då gick vi och la oss och kollade på en film men som vanligt däckade jag för var så trött.

På lördagen gick vi upp vid 11 tiden och åt sen körde mamma oss ut till kärna till Jockes pappa där vi tog fyrhjulingen på en tur. Vi drog till Jockes kompis där vi bestämde oss för att han skulle få äran att åka pulka bakom fyrhjulingen på ängen och i skogen så kul var det skrattade så man fick ont i magen. Senare vid 4 tiden drog jag och Jocke oss hem till mig där jag började göra mig i ordning för vi skulle till Ida och fyra henne för hon hade fyllt 18 jag och några tjejer. Super mysigt var det säng sov jag hos Jocke. Aa idag var det mest ta de lugnt och sova ut och mysa och kolla på film.

Här kommer några bilder från helgens nöjen!


Puss & Kram

Likes

Comments

Hej godingar!

Gud va jag bara vill få fixat och igång min traktor nu så jag kan ut och köra nu när de är så jävla kalt. Ändå är det inte mycket kvar bara växel lådan ska upp, hatt hylla ska göras och nya bromsar. Så är ju ändå inte så mycket som behövs innan besiktningen!
Ååh ta mig till den nu låt den vara klar!
Blå ljusen är inte på bara skojade lite ska ha vinge bak istället ååh stå bara på parkeringen bubben😍

Puss & Kram

Likes

Comments

Tjenixen Godingar!

Ni alla har la redan läst eller hört om allt snö kaos här. Själv var jag insnöad i morse så kunde inte ta mig till praktiken och tur var la det för där kom dom inte ens loss med lastbilarna så skulle ändå inte ha något att göra där så efter det fixat gick jag och la mig några timmar till så jag vaknade vi ca 11.00. Där jag gick upp åt frukost sen kom mormor och morfar ner med semlor som vi åt. Jag och mamma och pappa tog en promenad med Thea vi bestämde oss för att ta en liten sväng i skogen så hon fick vara lös. Och herregud hon blir galen i denna snö hon tycker det var så kul att springa i snön så jag passa på att ta några fina bilder i snön. Så nu resten av dagen blir det nog film och mys.

Puss & Kram


Likes

Comments

Hej Godingar!

Efter en lång dag på praktik med mycket slit och motgångar fick jag äntligen åka hem och åka till älsklingen som peppade upp mig lite efter en slitsam dag vi myste och tog de lugnt skrattade och tjötade sen spelade vi lite oxå. Så blev ett bra slut på dagen ändå!

<3 Älskar denna kille obeskrivligt mycket han är mitt allt.<3

!P.s både gamla och nya bilder på oss!


Puss & Kram

Likes

Comments

Tjena Godingar!

Idag har varit en lång dag på praktiken. Jag har åkt fram och tillbaka mellan 2 ställen. Vi har kört tak plattor allt som allt var det 38 pallar att lasta av, så detta tog hela dagen. Sen när vi väl kommer fram till platsen så är vi först tvungna att lämna av släpet för det kan vi inte få med oss, sen får vi typ röja undan för det står saker i vägen så vi inte kommer fram bilar och små truckar. Sjukt irriterande sen fick vi stå i lut där vi bara slira vi kom inte upp ur baken för det var så halt och ändå saltade vi...blir så trött så tog ännu längre tid när vi äntligen kom upp fick vi grusa i massor för att inte bilen skulle kunna rulla. Då kom nästa problem lutningen att lastbilen kanske välter. Den lyfte lite baktill men ingen fara men vi hade ett jävla jobb att få plats med 38 pallar på ca 2 kvadratmeter. Det löste sig ju med men ska ditt i mån med och lasta av så får se hur det blir.

Puss & Kram

Likes

Comments

Tjena Godningar!

När jag kom hem från skolan tog jag och Thea en lång promenad i skogen. Så hon fick springa lös i skogen. Så sen när vi kom ut på ängen hade vi lite inkallnings träning och lite bus. Hon var så duktig är riktigt imponerad av henne. Så stolt. Hon kom vid inkallning hela tiden. Gud vad såna här dagar är underbara.

Puss & Kram

Likes

Comments