Header

Life & Thoughts

Kul att just du hittat hit. Välkommen!

Eftersom det här är mitt första inlägg här så är det kanske på sin plats med en kort presentation.

Jag heter Anna-Mia Rehn (men alla kallar mig Mia) och kommer från Linköping.
Är mamma till två underbara barn som bor bor hos mig varannan vecka och ja, jag är separerad men har ny särbo med barn - så den frågan behöver ni inte ställa...;)

För lite drygt ett år sedan bytte jag vägbana i arbetslivet, från ekonomi till HR och började arbeta som HR-specialist, ett val som jag inte ångrat en sekund. Det finns så mycket att göra inom området och att få tillfälle att arbeta med både människor och organisationsutveckling är både roligt och intressant. Man lär sig något nytt varje dag!

Periodare vad gäller träning, gillar att resa, äta god mat och frossa i bloggar/magasin som handlar om inredning, hälsa, skönhet & mode. Jag har också ett stort intresse av formgivning - att få uttrycka mig/sätta ihop text och bild. I bloggen kommer jag att dela med mig av det som jag känner för just för stunden, precis så som livet ska vara - här och nu.

Jag drömmer om ett liv där vardagen är sådan att jag inte behöver längta till semester utan att vardagen faktiskt är avslappnad och härlig ändå. Att ha hittat rätt i livet både vad gäller relationer, arbete och allt annat som kan stå i vägen för detta. Det kan hända att det kommer något inlägg om det också... ;)

Hoppas att ni kommer att gilla min blogg!

Kram på er! :)

//Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments