​Hej!

Jag har precis duschat och så, vaknade vid tio så jag har tagit det lugnt nu på förmiddagen. Efter lunch så ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och plugga lite engelska, även fast det är lov. Jag ska träffa Julia vid klockan fem. Hon kan inte tidigare för att hon har träning. Så istället så blir det att vi träffas ikväll ska bli riktigt kul att träffa henne för det har jag inte gjort sedan skolan slutade. 

Puss,

Matilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Hur var ert nyår? Mitt var bra och jag var som sagt hos mina kusiner i Karlskrona, det blev inget bloggande igår för att jag hade fullt upp men att förbereda och fixa, idag har det inte heller blivit något bloggande för att jag vaknade sent och sedan har jag bara suttit i bilen hem. Men iaf, till min outfit.

Jag hade ett par tunna svarta strumpbyxor från HM, ovanpå det så hade jag en svart helt tajt kjol. På överdelen så hade jag en tröja från BikBok, eller jag tror att den är därifrån iaf. Jag lånade den av Sigrid så jag är inte riktigt säker på vad den kommer ifrån. Jag har också en massa olika armband som detaljer, ett halsband, ringar och örhängen. 

Puss,

Matilda

Likes

Comments

Likes

Comments
Likes

Comments

Hej!

Sitter i bilden och vi ska och spela bowling. Sigrid mår inte så bra idag så vi åker utan henne. Senare idag så ska vi kanske på bio så det blir mycket på en dag. Var ska ni fira nyår? Jag ska va hos mina kusiner i Karlskrona.
Gör ett inlägg senare!

Puss,
Matilda


Likes

Comments

Hej!

Det här är första delen med julklappar, det blir en del med kläder och smycken och nästa del blir lite mer annat, typ smink och blandat.

1. Det första plagget som jag fick är en stickad ljusblå tröja, jag tror att den är från Ginatricot. Jag tycket att den är supersnygg och passar till allt möjligt, blåa jeans, vita, svarta osv.

2.Det andra jag fick var ett par svarta byxor från Lager 157. Jag skulle inte säga att det är ett par mjukisbyxor men de är ju ändå inte som ett par vanliga byxor. jaja, ni fattar.

3. Den tredje saken är smycken. En klocka och två armband. Klockan är ifrån Casio och är en silvrig elt enkel klocka som passar till allt. Armbanden är båda från samma märke men jag vet inte vad märket heter och jag har inte tillgång till de nu så jag kan inte kolla heller. Men det kan jag absolut ta reda på till en annan dag.

4. Sedan är det ett par jeans från Hollister, de är mörkblå och är ett par helt vanliga jeans.. Jag fick också ett par ljusare med hål i. De ska jag byta till ett par utan hål hade jag tänkt för jag har redan ett par i ungefär den färgen, också med hål. Så när jag har bytt de så kommer det upp en bild på dem.

5. Det sista är en mjukisdress från Bondelid. Det är mörkblå och det är verkligen superskön. På koftan så står den Bondelid över bröstet och på byxorna så står det 56 på ena låret.

Detta var alla mina julklappar i #1 och det kommer nog en del 2 & 3 också.

XOXO,

Matilda

Likes

Comments

Hej!

Jag har ju pratat om den här nya tröjan som jag har köpt. Den är från Odd Molly och färgen på den är ljusrosa. Det förvånar mig själv att jag valde den färgen. När S först höll upp det så gillade jag den inte alls den men sedan provade jag den. Jag provade den och samma tröja fast i brun. Jag behöver ha storlek 0 i mina kläder där ifrån, och ljusrosa var den enda tröjan som fanns i den storleken, jag fick därför prova den bruna i en storlek större. När jag väl fick på mig den ljusrosa så tyckte jag att den var skitsnygg och det var ingen tvekan om att jag skulle köpa den.

XOXO,

Matilda

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit extremt dålig uppdatering, det är för att mitt internet är slut och hos mina kusiner som jag bor hos har också slut på wi-fi. Så jag kan inte skriva så många inlägg eller surfa överhuvudtaget, inte instagram, snapchat osv. Det kommer nog också vara dålig uppdatering fram till 1 Januari då jag får nytt internet.

Puss,
Matilda
Bild från idag

Likes

Comments

Hej!

Idag så köpte jag bh:arna och en tröja. Tröjan är från odd molly och är ljusrosa. Bh:arna är från Cubus och jag köpte en vit och en svart. Bilder kommer senare här på bloggen för jag har inte möjlighet att lägga ut bild nu.
Ikväll ska jag och S bara ta det lugnt och kanske kolla på en film eller något, kanske käka popcorn och så.

XOXO,
Matilda


Likes

Comments

Hej!

Jag sitter nu på Wayne's och väntar på att min mat ska komma in. Jag är i stan i Karlskrona och går på mellandagsrean. De har inte så bra affärer här, bara typ det gamla vanliga som HM, Ginatricot osv. Än så länge så har jag hittat två stycken bh:ar, en vit och en svart. Hör av mig senare.

Puss,
Matilda


Likes

Comments