Header

I går bytte vi ut vaggan mot nya spjälsängen! Och blev väldigt nöjd! Malte trivdes som fisken i vattnet! Sov hela natten själv för första gången! Stor kille måste sova i stor säng! Jag kan säga att jag tyckte det var 100 gånger jobbigare än Malte, haha! Saknade ju han bredvid mig, och nu har han ju dessutom lärt sig vart händerna sitter och då ligger han och pillar på mig i ansiktet! Och drar i håret ( inte lika mysigt kanske) och även tittar och "pratar"! Det blir inte samma sak med Daniel (tro mig det är mysigt också men ni fattar) 😉

Vem vill inte ha denna lilla korv bredvid sig?! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi gjorde oss kalas fina och begav oss till Daniels syster för att fira Wilton som fyllde 2 år! av oss fick han en Porsche polisbil som låter och blinkar. Vilket blev en hit! Vi fikade och öppnade paket. Satt där och tänkte att om mindre än 1 år sitter vi där och öppnar paket när våran lilla skrutt har sin första födelsedag, helt overkligt och häftigt! Maltes kläder är från newbie.

Likes

Comments

Mamma kom och hämtade mig strax efter 12, vi åkte och handlade present till lilla Wilton och sen vidare till maltes gammelmormor för lunch och lite ärenden. På kvällen blev det god middag och även Bingolotto. Vann som vanligt ingenting Fast jag hade 2 lotter. Hehe.

Likes

Comments

Hej på er !

I går efter vi varit och träffat lilla Winston och hans fina mamma Lycke och handlat mat så gick vi direkt hem till Daniels familj! Och gjorde i ordning en super god och mysig taco middag och kollade på idol. Vad är mer fredags mys än det?

Likes

Comments

Såklart jag måste visa maltes snygga kläder han fick av tant Ronja! Från Newbie.

Likes

Comments

Nu har vi precis badat, vilket är en hit! Vi har fått en riktig liten bad anka! Och helst ska vattnet vara lite varmare. Precis som hans mamma! och ska nu börja göra oss klara för att gå bort till maltes farmor och farfar för middag och fika. Jag Älskar att ha både mina föräldrar och Daniels föräldrar nära! Idag har även Malin varit förbi på en fika!

Hoppas ni haft en bra torsdag! Kram

Likes

Comments

Hej!

I morse vaknade malte vid 05.30 som vanligt men somnade om efter en stund och vaknade inte förens 10.40! 😱 hej tacksam och glad mamma! Så gick upp och lekte lite i baby gymmet, sen gjorde jag lunch till mig. Tacopajen som blev över från gårdagens middag! Super gott även idag!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Daniels syster Amanda och hennes familj kom förbi oss på middag, jag gjorde i ordningen en grymt god tacopaj (mat pajer är underskattat) med en fräsch sallad och nachochips till. Vi hade väldigt trevligt, jag älskar spontana middagar de blir alltid bäst. Dom åkte hem för en liten stund sedan, har precis städat i ordning och gjort disken. Nu ligger Malte i sängen och sover och jag har lagt mig ner och ska försöka sova jag med! God natt från en väldigt trött mamma!

Likes

Comments

Instagram@thereseydefjord