Hey Bloggen

I dag har jeg samlet nogen af mine favorit outfits til jer, som jeg har haft på igennem tiden når det har været koldt udenfor, både sommer og vinter. Jeg er stor fan af "vinterbeklædning" og lag på lag outfits da jeg synes at der findes en masse fede varme items. 

Jeg håber at du fandt dette indlæg inspirerende. Hvis du vil vide hvor mit tøj er fra, er du meget velkommen til at smide en kommentar;)

​- xx Anna 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen,

I dag har jeg fundet 6 vidt forskellige solbriller til jer, som jeg selv synes er super fede.

Nu hvor det er sommer har vi alle brug for solbriller, trods vejret ikke er så godt herhjemme. Jeg synes alligevel at det ser fedt ud at have solbriller siddende i håret, hvis solen ikke skinner.

- Anna

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hey bloggen,

idag har jeg fundet nogle enkle basic items, som jeg mener er gode altid at have i ens garderobe. Alle tingene jeg har fundet, kan nemt piftes op og ned.

Boot cut jeans

Boot cut jeans er enkle, men det at buksen går ud i enden giver en fin detalje, som jeg er stor fan af. Boot cut jeans giver dig lange og slanke ben, hvilket vi alle kan lide! Du kan nemt sætte bukserne sammen med et par lidt vovede stiletter eller et par sneakers.

Hvid T-shirt

En hvid T-shirt er nok et af de mest basic items der findes. De fleste ejer nemlig en. Du kan selvfølgelig godt have T-shirten på alene, men jeg foretrækker personligt at bruge T-shirten til et lag på lag outfit. Du kan nemt smide en v-hals strik ud over, og peppe det hele op med nogle smykker.

Hoodie

En hoodie er i sig selv et fedt item, da den kan give det androgynt look. Hoodies findes i forskellige designs, men jeg mest til de neutrale. Jeg synes at specielt Weekday laver nogle fede oversize hoodies. En hoodie kan sættes sammen med rullekrave inden under, og en lækker blazer eller trenchcoat. - Når det bliver lidt koldere.

Blazere

Blazere findes i alle afstøbninger. Jeg synes nemt at en blazer kan peppes op eller ned. Hvis vi tager eksempel i en sort blazer. Blazeren kan bruges til enten fint brug eller bare hverdag, det hele afhænger af hvad du sætter den sammen med.

- Anna

Likes

Comments

Hey bloggen,

Jeg får tit mange efterspørgelser på mine smykker. Jeg har næsten ikke andet end sølv smykker, hvilket jeg er rigtig ærgerlig over, da jeg synes, at det ser mega fedt ud at blande både sølv og guld smykker. Jeg har som regel en bestemt måde jeg sætter mine smykker på, men jeg skifter også tit mine smykker ud, da jeg har rigtig mange.

Største delen af mine smykker har jeg fået til min konfirmation, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg synes personligt, at smykker gør rigtig meget til et enkelt outfit. Som I måske har lagt mærke til har jeg relativt tykke fingre, haha. Men ringe hjælper lidt på det efter min mening;)

Smid gerne en kommentar, hvis du er interesseret i hvor mine smykker er fra.
- Anna

Likes

Comments

Hej allesammen.

Jeg hedder Anna Mariager, og jeg er 14 år gammel.

Til dagligt lever jeg ikke det vilde liv, men alligevel vil jeg dele ud af de spændende og inspirerende ting der sker. Jeg elsker mode, og hvordan man i det hele taget styler forskellige items på en fed måde. Jeg kan personligt godt lide at skille mig ud fra mængden, så folk lægger mærke til, hvad jeg har på.

I min dagligdag bruger jeg det meste af min tid på en skole, som alle andre på min alder også gør. Ellers elsker jeg at tilbringe tid med mine venner og veninder. Du kan oftes finde mig i byen på en lækker café, da jeg bruger de fleste af mine penge på mad og tøj.

Jeg har i et år gået og overvejet, om jeg skulle starte en blog. Jeg har tænkt meget over, hvad min omgangskreds vil tænke. Men nu har jeg endelig besluttet mig for at gøre det!

Jeg vil dele mine tanker og ideer til outfits, fortælle om mit liv, og hvad jeg foretager mig, og selvfølgelig også en masse inspiration og ideer til mode og styling.

Jeg håber, at I vil følge med. Stil endelig spørgsmål.

- Anna.

Likes

Comments