Hej og velkommen tilbage på bloggen <3 Så sluttede #30daysnouwchallenge den 20 februar og sikke en oplevelse. Nogle dage indrømmer jeg gerne jeg havde mere motivation og inspiration til det end andre, men jeg er så stolt og glad for jeg gennemførte det. Hvis man i dagens Danmark må indrømme positive ting om sig selv...?

Jeg har nydt så enormt meget at følge med i andres #30daysnouwchallenge og fået en masse fede ting afvide, fået inspiration og faktisk nok lært mig selv bedre at kende. Jeg er blevet meget mere "selvsikker" inden for denne verden, i forhold til at jeg ikke er flov eller genert over at snakke om mine indlæg eller poste reklame for mig selv på mine andre sociale medier. Det er i bund og grund jo jer og alle i min omgangskreds skyld, som har støttet mig i det her. Jeg takker af hjertet alle, som var der fra starten, men bestemt også dem, som er støt til i mellemtiden. Jeg er langt fra færdig med at blogge på Nouw og jeg kan ikke vente med at dele fremtiden med jer. Jeg rejser her på næste torsdag, hvor der med garanti kommer flere indlæg med billeder, hvad jeg pakker, hvad jeg laver i spanien osv. Hvis i har ønsker i fremtiden til indlæg, videoer eller spørgsmål, så hiv hjertens gerne fat i mig. Jeg tager både i mod anonyme, personlige eller helt almindelige spørgsmål. Kontakt mig her.

Insta: @annacarstensen

Facebook: Anna Maria Østergaard Carstensen

Snapchat: banse22

Email: farspige98@hotmail.com

( pisse flovt navn hahah, men jeg er jo stadig fars pige selvom jeg er fyldt 18 )

- IGEN tusind tusind tak for alt. Mit hjerte er varmt som smør fortiden og jeg er enormt taknemlig.

Mange knus Anna Maria <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Hej og velkommen til bloggennn. Der er ingen tvivl om, at jeg elsker at være i et forhold og det med at have en tryg person, som bare er ens soulmate. MEN nu ældre jeg bliver, begynder at få kørekort, have mad dage, handle ind osv. Så begynder virkeligheden, at gå op for en, for jeg kan jo det hele selv? Jeg elsker at have en kæreste, som står for alt når vi er ude og rejse sammen, for han tjekker os ind, ordner det hele med hvor vi skal bo, hvilken taxa vi skal med og så videre. Jeg beundre min kæreste for at klare det hele, og tvivler ikke på han en dag bliver verdens bedste far. Men hvor er det rart at have de dage eller moments hvor jeg opdager, at vi kvinder er pisse seje og at 2018 bliver vores år. Min veninde sendte dette billede i går aftes til mig og jeg blev nødt til, at dele mine tanker med jer. For hold op jeg elsker, at have kørekort når min kæreste ikke har, jeg henter ham, fylder benzin på osv, det er ligesom mit sted hvor jeg "præstere" og det er altså vildt rart engang imellem. Det bedste er de dage hvor vi er ude og køre en aftentur og det vælter ud af ham " hvor er du bare blevet en selvsikker billist " JEG ELSKER DET, for jeg er jo god til at køre ;)))

Jeg håber i skønne kvinder ( måske mænd ) som læser med, ved hvor skønne, seje og fantastiske i er. Jeg synes desværre tit jeg oplever, at vi kvinder skal have en kæreste for at flyttehjemmefra eller generelt få børn med. Men vi kan sagtens klare det selv. Nu vil jeg hoppe i seng, på denne skønne, men kedelige Tirsdag. Jeg håber i får en skøn dag i morgen og husker jer selv på hvor meget jeres eget selskab er værd.

Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments


Hej og velkommen tilbage på bloggennn <3 I min ferie har jeg som skrevet suset rundt og jeg var nærmest i det halve af sjælland i den ferie haha. Den 12 februar mødtes jeg med skønneste Tine, bedre kendt som @blogbytineT !! Hun er nemlig så sej og er selv gået ind til #30daysnouwchallenge hvor hun tager billeder af 30 forskellige smukke kvinder. Hun modtog helt op til 322 emails fra forskellige piger i landet og til en stor overraskelse valgte hun, at jeg skulle være en af de heldige. Jeg er enormt beæret over, at være en del af hendes projekt. Jeg havde endda verdens skønneste dag, sammen med Tine og min skønne veninde Michelle, som var så sød at tage med. Hvis du ikke kender Tine, så hop forbi hendes blog, hvor hun præstere de flotteste stylings. Hun er værd at tjekke ud. Derfor kom der jo også lidt billeder ud af dagen og dem skal i ikke snydes for. Jeg synes selv at det endte ret godt ud, da Tine jo er enormt professionel og ved lige hvordan det hele skal klares. Jeg beundre den kvinde. Husk at hoppe ind og læs alt om hendes indlæg og oplevelse af dagen: FIND DET HER

Jeg håber i havde en lige så skøn ferie som mig. Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage på bloggennn <33 Så blev det søndag og en ny uge starter ! Denne uge har de fleste af mine gemte billeder været ferie relaterede. Fordi jeg rejser nemlig om mindre end 2 uger !!! yaaay. Denne uge har min favorit instagram været @vespernyc. De poster de flotteste billeder, samt de sødeste citater.

Jeg håber i får en skøn uge, mange knus Anna Maria.

Rul ned og mærk stemningen.

Likes

Comments


Hej og velkommen tilbage til bloggenn <3 Jeg så en pige på nouw lave denne " challenge " og jeg synes egentlig, at den var ret sjov at følge med i. Så i dag ser i mine 4 nyeste snapchat billeder. Jeg tager aller mest videoer på snapchat, så billederne er både lidt gamle men det gør det vel kun lidt sjovere. Her er der lidt blandede billeder af det hele. Et med en lækker model, som jeg ikke kunne undgå, at tage et billede af da jeg var i byen med en veninde. Et billede af mig som nyder solen, da skinnede her sidste fredag, et billede af min nøglering fra Paris, samt et billede af mig ikke iført så meget hahah. Jeg håber i synes det var sjovt, at snuse lidt med i mine "private" billeder. Forresten hedder jeg *banse22 på snapchat, hvis du ønsker at følge med. Min snapchat er nemlig ikke et følsomt punkt for mig, derfor poster jeg ofte lidt af det hele der inde, derimod på insta bliver der nøje tænkt over hvad jeg skal poste.

Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej og velkommen tilbage på bloggennn <3 Jeg er så i tvivl om min stil lige for tiden, og det frustrere mig så sindsygt meget. Så i dag har jeg kigget pinterest tynd for inspiration. Så i dag deler jeg mine yndlings fund med jer. Det meste er sommerting, men jeg rejser også her den 1 marts ( yaay )

Har du nogle forslag til et lækkert outfit, en god ide, eller noget tøj du bare synes ville passe godt til mig? Så skriv endelig til mig her eller på min instagram: @annacarstensen

Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments


I dag kommer jeg til at snakke om et rigtigt følsomt emne, nemlig jalousi. Det er top 5 over de ting jeg er flovest over, eller jeg er generelt ikke flov over at være det, men det er hverfald en af de ting, som jeg bare ville ønske jeg ikke havde som egenskab.

Jeg kæmper ofte i mine forhold omkring det at være jaloux og hvornår det er okay at være det og hvornår jeg bare må tage mig selv i armen og holde det for mig selv. Det er et følsomt emne, som der ikke er særlig mange piger eller for den sags skyld drenge, som er særlig glade for at indrømme de er. Jeg har før været i et forhold hvor jeg hverken måtte ses med mine drengevenner privat eller overhovedet sammen med dem selvom det var i min kærestes selskab. Det smittede hurtigt af og derfor blev det bare en ond cirkel, som medførte at vi begge i forholdet kørte hinanden ned og tvivlede sindsygt meget på hinanden. Derfor ved jeg udemærket godt hvor negativt det til tider kan være at være kærester med mig. Men derfor er det nemlig bare endnu en grund til det er et vigtigt emne at snakke om, fordi det må ikke blive et tabu.

Jeg er så heldig at have fundet en som slet ikke er jaloux, til nogle tider kan jeg godt blive sådan lidt ` hey vær lidt jaloux ´agtig, men jeg ved udemærket godt hvor sundt det er fo mig, at han lige netop ikke er det. Hvis vi begge var to vildt jaloux typer, så ville det være rigtig svært for mig ikke selv at blive mere og mere jaloux, fordi hvis jeg ikke må ses med en drengeven, må min kæreste da heller ikke ses med en veninde. Det er så usundt, især på længere plan. Veninder og venner er en gave og ens venskab skal ikke ødelægges grundet man får en kæreste. Jeg er enig i ens kærestes venner ikke skal gøre så du bliver tilsidesat på nogen som helst måde, men derfor er der bare en oplagt grund til at alle sammen ses med hinanden. Min kæreste er da helt bestemt min bedsteven og der ikke en anden på denne klode, som kender mig bedre end han gør. Men jeg forstår udemærket godt at nogle dage bare skal være en drenge aften, uden kæresterne.

Jeg må hverfald indrømme at jeg er ikke helt færdig med at være den jaloux type og tror desværre heller ikke at det forsvinder helt. Men derfor kan det sagtens stadig blive arbejdet med og blive bedre. Jeg er hverfald meget mere tryg nu end jeg var for 4 måneder siden i mit forhold, jeg har altid været sindsygt tryg med Ludvig, men jeg har ofte været nervøs for at der skulle komme en dejlig pige forbi og lige synes de skal snuppe ham. Det har selvfølgelig noget at gøre med at jeg jo selvfølgelig er brandende forelsket i min kæreste og jeg ikke ville have nogen anden skulle have fingrene i ham. Men derfor ødelægger det mest af alt min selvværd og mine tanker ved at sige til mig selv at det sker. Det kræver enormt meget tid og især det at indrømme at man er jaloux over for sig selv. Det hjalp at sige til mig selv at jeg godt vidste jeg havde et " problem" og derfor skulle jeg bare kæmpe med det. Det kræver samtidig med at ens kæreste er forstående og der har jeg bare været heldig.


Jeg håber at nogle af jer skønne mennesker som følger med på bloggen har fået inspiration måske til det samme emne jalousi, eller måske et helt andet emne som i kæmper med. Jeg tror hverfald på at man får det bedre, hvis man snakker om tingene. Ingen mennesker kan tankelæse, så åben munden.

Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Kære bloggennn <3

Så blev det den "store" dag, nemlig valentinsdag. Min holdning til denne dag er blandet. Jeg er rigtig vild med konceptet af at "fejre" hinandens kærlighed til hinanden, uanset om det er en veninde, ven, familie, eller kæreste. På det punkt nyder jeg at se par holde i hånden denne dag og bare være høj på kærlighed. MEN samtidig så er jeg så ked af at flere af mine veninder, som er triste på denne dag og det ærger mig absurd meget. For denne dag er ikke kommet for at det er "vores" dag, altså os med kærester, men mere for at skabe en dag, med en god undskyldning til at glemme hverdagen, lektierne og nyde hinanden. Jeg tror hverfald på, at nu ældre man bliver og nu flere år man har haft den samme kæreste, nu flere ting skal der ordnes på hjemmefronten, derfor er det bare hyggeligt at gøre noget ud af denne dag. Men jeg ville personligt ikke være ked af, hvis jeg ikke så min kæreste denne dag. Som jeg endda ikke gør dette år. Fordi min skønne kæreste, Ludvig er faktisk på skiferie lige nu, så jeg har nydt dagen med 2 af mine skønneste veninder. Først min efterskole veninde Caroline og bagefter min folkeskole veninde Tascha. Verdens bedste beslutning, at tilbringe dagen i deres selskab. Jeg havde egentlig først købt billetter til Ludvig og jeg, så at vi kunne komme i biografen og nyde dagen sammen, men som så mange andre drenge glemte han, at han ikke var hjemme hahaha. Men det var bare en skøn grund til at bruge den på veninderne, som jeg desværre ikke ser hver dag. Jeg må også bare indrømme, at jeg ikke før har haft det på denne måde, men Ludvig behandler mig rigtig rigtig godt,  derfor må jeg også indrømme, at denne dag er fuldstændig ligemegt når hver dag føles som valentinsdag. Pisse ærligt og romantisk, men jeg er rigtig taknemlig for at jeg endelig (!!!) har fundet en som ham. Jeg har haft en fantastisk aften, og i dag skal jeg for første gang i 6 dage sove HELT alene, haha. Det er jeg jo vant til, men lige siden ferien startede har jeg suset rundt forskellige steder og nu skal jeg bare være mig. Jeg håber du har haft en skøn dag i kærlighedens tegn uanset hvad du lavede, hvor du var, og hvem du var sammen med.


Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Hej og velkommen til bloggen endnu en gang <333

I dagens indlæg ville jeg bare fortælle om min drømme taske !! Ejj hvor har jeg set så sindsygt længe på den, især på JosefineJH profil, forresten også derfra billederne er taget.

Jeg har nævnt før at Josefine har min yndlings insta og jeg er ikke flov over at indrømme at jeg ser enooormt meget op til hende. Hun så bare også en sindsyg lækker taske fra Louis Vuitton, som jeg har kigget ofte på og savlet over. Jeg er rigitig vil med mange forskellige typer tasker, men den her er noget helt særligt. Den kan findes her: louisvuitton taske. Så nu må der bare blive sparet op hehe.

Mange knus Anna Maria <3

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej og velkommen til bloggenn.

Nu er den skønne #30daysnouwchallenge snart over og jeg er blevet så vild med at lave indhold til jer hver dag <3 Såå nu når det hele snart er ovre, så tænkte jeg selvfølgelig ikke at jeg vil stoppe med indlæg, men jeg er blevet vildt i tvivl om hvad i helst vil se fra min side? Jeg har som skrevet før at jeg har en youtube, men ville i hellere vælge en video frem for et indlæg? Så stem i boksen nedenunder og hjælp mig. Uanset hvad så stopper jeg ikke nogle af stederne, men hvad flertallet vælger, kommer jeg til at sætte min fokus på.

Tusind tak på forhånd <3

Mange knus Anna Maria.

Likes

Comments

Instagram:@annacarstensen