Hej, har inte bloggat på jätte länge nu men det är för att det har varit ganska mycket arbeten som ska ha varit gjorda. Vet inte om jag har berättat att jag börjat på gymnasiet? Aa, men iallafall jag går på Naturvetenskapsprogrammet, och då kanske ni förstår varför jag inte kunnat blogga, är som sagt ganska mycket plugg. Idag är det äntligen Fredag och har inte gjort så mycket mer än att ha varit i skolan och idag slutade vi redan klockan 12, sen har jag hämtat min iphone som varit inne på lagning och sen så var jag på stan och fick en tidig julklapp av pappa. Har önskat mig en macbook pro ett ganska bra tag nu och äntligen fick jag en! Nu ska jag nog kolla ett avsnitt av Teen Wolf och sen tror jag att jag ska ta en dusch. Hoppas ni får en bra helg,vi hörs, Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, jag är så nervös för att jag ska tävla Agility nu på onsdag på hemmaplan och i helgen i Luleå. Det känns som att hoppklassen kommer att gå bättre än agilityklassen eftersom att Atlas och fruxo inte riktigt kan alla "klätterhinder". Men däremot älskar dom att hoppa och springa genom tunnlar så därför tror jag att hoppklassen kommer att gå bättre. Jag kanske uppdaterar sen när jag tävlat hur de gick, vi får se.
Nu ska jag fixa några tidsinställda och kolla på PH :)
Kram <3


Likes

Comments

Hej, det är länge sedan jag bloggat, men nu tänkte jag ge er ett tips på hur man kan bleka sina tänder hemma. De du behöver är 1 tesked citronsaft och 1 tesked bakpulver. Du börjar med att ta fram en liten skål. Sen tar du 1 tesked citronsaft och 1 tesked bakpulver och blandar de tills det blir skummigt. Sen är de bara att ta en tandborste och borsta tänderna med de du har i skålen och låta de verka i 2 minuter.

Kram!

Likes

Comments

1. Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräschning på en sekund!

2. Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

3. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

4. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

5. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

6. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

7. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

//Veckorevyn
Hoppas ni tyckte om tipsen, jag kommer att skriva mer tips imorgon. Kram!


Likes

Comments

Hej, idag har jag varit i skolan och vi hade 4 lektioner efter de gick jag hem och skar upp lite frukt och nu ska jag ta och titta på några avsnitt av The vampire diaries. Kram!Likes

Comments