Kære læser!

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, med jeg tænker tit over hvordan man kan få en rolig morgnen. Jeg har prøvet at finde nogle tricks til at få en stille og rolig morgen. Jeg tager udgangspunkt i hvornår jeg selv skal i skole, nemlig kl. 08.10. Men jeg håber at i stadig synes tipsene kan bruges for jer der ikke møder der.

Aftnen før:

1. Find det tøj du skal have på og læg det frem.

2. Pak din taske med de bøger du skal have med til næste (hvis du går i skole som mig).

3. Lav din morgenmad. (se indlæg: 5 nemme morgenmad opskrifter), nogle af dem kan laves aftenen før.

4. Hvis der er rester fra aftensmaden, så kan du bruge det til frokost til dagen efter. Så skal du ikke bruge tid på det om morgenen.

5. Rens din hud om aftenen, så skal du ikke bruge tid på det om morgenen.

6. Gå nogenlunde tidligt i seng så får du en mere udvilet morgen.

Morgenen:

7. Sæt uret 10 min. før du burde stå op. Så skal du ikke skynde dig op af sengen, med det samme, når den ringer.

8. En god ting at gøre med det samme om morgenen er at tage en kop med vand som har været kogt, men selvfølgelig er afkølet med citron i. Det er rigtig godt for ens krop om morgenen..

Det var alle mine tips til hvad, du kan gøre for at få en stiller rolig morgen, hvor du ikke skal nå nær så meget. Håber i kan bruge det!

Knus Anna <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Likes

Comments

Kære læser!

Hej og velkommen! Jeg hedder Anna og jeg er 14 år. Jeg bor i en lille by på Nordsjælland, sammen med min familie og min lille hund Uma. Jeg har startet den her blog, da jeg gerne vil dele ud af mine hverdags tips og tricks og små begivenheder. Der er flere der har været interesseret i f.eks. hvordan jeg plejer min hud, fra årstid til årstid, hvordan min daglig kost ser ud, da jeg er vegetar, og også spiser en del vegansk, og meget meget andet.

Så derfor har jeg besluttet mig for at lave denne blog, hvor jeg vil dele alle mine "erfaringer" og andre uundværlige

Jeg håber du vil følge med og kan lide hvad jeg laver!

Knus Anna<3


Kontakt: andersson.annaluna@gmail.com

Likes

Comments

Kære læser!

I dette indlæg vil jeg fortælle om min daglige hudpleje rutine, her i den kolde tid! Der er meget forskel på hvad jeg gør for min hud her i vinteren, til hvad jeg gør om sommeren, da min hud er langt mere tør end normalt. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, alt efter hvilken hudtype hver enkelte har. Men jeg håber stadig at i kan få noget ud af det!

Morgen//

Jeg gør langt mindre ved min hud om morgenen, end hvad jeg gør ved den om aftenen. Men jeg starter ud med at gøre min hud fugtig (bare med vand) ikke noget fancy. Så tager jeg min creme fra Origins, da den giver en god, frisk og fugtig hud. Derefter tager jeg min Facial Mist fra Rudolph Care, som lige giver mig den sidste fugt, som jeg har brug for inden jeg træder ud i kulden.

Aften//

Om aftnen, bliver rutinen lidt mere kompliceret. Jeg starter ud med at rense min hud, denne gang med min Cleansing Foam fra Rudolph Care. Den er virkelig den bedste jeg har prøvet, jeg føler altid at den virkelig har en dybde rensende effekt på min hud. Så tager min Argan Oil fra JOSIE MARAN på, som jeg specielt bruger om vinteren. Jeg bruger den fordi den gør min hud mega dejlig blød og den har et højt indhold af E-vitamen. Plus jeg har hørt at den er velegnet imod rynker, så den bliver jeg vidst bare ved med at bruge ;-). Til sidst bruger jeg min Deluxe Face Cream fra Tromborg. Den bruger jeg om aftenen fordi den er lidt federe i det, i forhold til den fra Origins, som jeg bruger om morgnen. Hvilket er rart inden man skal sove.

En gang imellem//

I vinteren bliver jeg især nød til at bruge ansigtsmasker og lignende, da min hud er ekstra følsom, på denne årstid.

Jeg vil lige sige at det her umiddelbart er det jeg gør, men engang imellem kan jeg selvfølgelig ikke lige overskue hele rutinen. Men det er jo ligesom med så meget andet!

Jeg håber det gav dig lidt inspiration, til hvad du selv kan gøre, eller at du bare nød at læse det her lille indlæg.

Knus Anna <3

Likes

Comments