En fin helg! Gävledag med två av mina tjejer och Malin och Frida igår. Pinchos å det är för jävla gött!

Idag slalombacken... sen kom smolket. Milla spydde😱. Verkar dock va en smidig variant, men än kanske vi inte ska ropa hej! Sover då gott nu. Per blir hemma i morgon, jag tisdag.
Sista avsnittet av Bron ikväll. Det är nog det bästa jag har sett den serien!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckan har varit dryg, helgen bra! Jag har inte varit pigg under veckan. Nå konstigt har det varit, sovit dåligt, feber nån dag och allmänt seg. Nu är jag piggare och jag hoppas det håller sig så. Igår var vi med båda tjejerna till backen.

Hann ner och se första halvlek på Emils match.
Öh dommarn!

Sen var vi bjudna på mat hos syrran som fyllde år och Daniel som snart ska fylla år. Det var det godaste jag ätit på länge! Egengjorda kycklingburgare med goda tillbehör.
Idag har Milla och jag hängt i backen i flera timmar

Otroligt fint i backen idag, drömföre!
Fick energi av en dag ute och en köttgryta i magen, så åkte och tränade en stund. Tog det mycket lugnt, livrädd för å få nå bakslag gällande veckans konstiga mående.
Nu inväntar vi veckans höjdpunkt... Bron!

Likes

Comments

Idag blev vi hemma från backen.. lite väl kallt och så fick Freja bestämma den här gången. Hon sa redan igår att hon inte ville åka idag utan åka på Erikshjälpen och biblioteket istället, så det fick bli så 😊.

Nu har Alma anlänt till Milla och såklart var det lika bra att packa ”sova-över-väskan” på en gång ;-).
Jag sorterar Frejas garderob just nu och det vill inte säga lite! Dricker kaffe och sitter här samtidigt så går det lättare. Iväg och tränar sen innan man slår ner rumpan. Gud så mycke snö vi har!

Likes

Comments

Den här veckan gick också. Freja har börjat vakna nå så grymt tidigt så hon var såå trött ikväll, stackarn.
Stygnen tigs bort..

Dansen har kört igång, snön har ökats på. Det är nå grymt med snö alltså! Jag måste ut och knäppa kort i morgon för det är ju nåt man måste föreviga. Man kanske inte får se så här mycke snö nån gång mer!
Härliga gänget!

Likes

Comments

En skön helg har passerat. Igår slalombacken och sen hann jag iväg och träna innan det blev soffmys med tjejerna och gladiatorerna 🙂. De älskar att bädda ner sig i vår säng och kolla på barnprogram 💕.

Idag blev det pulkbacken och Per och Milla åkte skidor

Jag har varit ner på Emils match och nu är Per och tjejerna på bollkul... jag är alldeles ensam hemma, det händer mycket sällan. Då ska jag såklart roa mig i tvättstugan! 😅. Laga mat som idag blir riktig söndagsmat... hehe. Stuvade makaroner och fläsk.. taaadaa!

Likes

Comments

I den här! Jösses va lämpligt! De två rätterna jag har hunnit prova är väldigt goda... köttfärssåsen och kycklinggrytan. Att det är gott är en bonus och trevligt såklart.. men LÄMPLIGHETEN... det är den som är störst! Att komma hem, trött med två trötta barn, hungriga tonåringar som helst skulle ha åkt iväg på nåt nyss... å öppna dörren å känna att det doftar mat! Bara sätta på ris eller pasta eller vad man nu ska ha, hinna plocka med lite annat under tiden och ha middagen klar tidigast nånsin typ. Wow! Varför har jag inte köpt en sån tidigare??? Jag har inte köpt den nu heller men fått den i en försenad julklapp av Joel 🙂💕

Likes

Comments

Det gjorde Lina idag. Täljning, till en ny nivå, på träslöjden.

5 stygn senare och en kladdkaka ✌️.

Idag levererades äntligen min julklapp från Joel. En sån där perfekt julklapp. En ”vill ha men unnar mig inte”- grej. Förberett för kycklinggryta som, om allt går som jag tror står där och väntar på oss när vi kommer hem i morrn 👍.

Likes

Comments

Vilken skön helg! Milla har haft kompisövernattning, kusin Alma 🙂

Vem kommer inte ihåg det här, vad mysigt det var! Å såklart drabbades de båda av skrattsjuka just precis till sänggåendet 😀😍.
Idag har jag lagat lite mat inför veckan, tränat, mamma och pappa har varit hit och ätit pizza, firat Emil. Milla har varit på bollkul. Freja är världens hemmakäraste unge. När man tar med henne ut på nät så gillar hon det också, men ger man henne ett val så blir svaret alltid, ”jag stannar hemma”. I helgen har hon fått göra mest bara det, hon har varit förkyld och hostig under veckan så vila var konceptet för helgen. Men nån liten vända för att byta luft.

Är vi laddade för ny vecka? Måndagsmornar brukar gå lite trögt här innan morgonrutinerna har satt sig igen... men nog ska det gå allt 🙂.
Gonatt!

Likes

Comments

Milla och jag startar lördagen där vi trivs så bäst. Klart bästa avkopplingen!!

Matpaus

Idag fyller min minsta kille 19 år! Han tillbringar sin dag där han trivs som bäst. I en bandybuss och på en bandyplan, match i Västerås. Grattis du som gett mig så många gråa hårstrån, så mycke glädje! Det är mycket som inte är så enkelt för dig, jag är stolt över dig!

Likes

Comments