Header

|| THAILAND, KOH TAO ||

Fint väder dagen till ära så vi bestämde oss för att promenera till närmaste strand. Det var "bara" en kilometer dit men självklart var man tvungen att få upp för de långa branta backarna. Då vattnet sjävklart inte ligger uppe på berget var man även tvungen att få ned för backar som mer liknande stup. Rädslan i ögonen på alla de människor vi mötte som skulle åka moped nedför. Jobbigast är det nog mentalt då man vet om att man vid ett senare tillfälle kommer vara tvungen att gå upp för backarna man precis tagit sig ned för.

Stranden var liten och omgiven med klippor. Hoppade genast i vattnet och blev kort därefter erbjudna att låna snorkel och cyklop av ett annat par som satt vid stranden. Så snällt verkligen! Jag som inte kan snorkla nöjde mig med att hålla andan, men som tur var så var man inte tvungen att simma ut särkilt långt. Har nog aldrig varit med om att det är så mycket fiskar precis vid strandkanten. De svärmade kring en likt myggor bara man gick i till låren. Var som att stoppa ned huvudet i ett akvarium.

Nu blixtrar det och spöregnar ute likt många andra kvällar. Bilden ovan är tagen från gårdagen som faktiskt bjöd på en fin solnedgång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments