Header

Tjeeena!!

Detta inlägget handlar om dag två och dag tre i New York.

På onsdagen så snöade det och regnade så det var ju välldigt segt. Men vi var nere på stan och gick i affärer och restauranger fast det tråkiga vädret. På torsdagen (igår) så var det jätte fint väder!!! Det var sol fast kallt. Ca klockan 08:40 så åkte vi till Top of the Rock! Så sjuuuuukt fin utsikt. Ni kan se på bilderna åvan! Men senare på torsdagen så åkte vi till flygplatsen ca klockan 15:00 och då så hämtade en bil oss och körde oss till flyget. Första flyget åkte till Köpenhamn och det kanske tog ungefär 6 timmar. Nu sitter vi på loungen och ska äta och sedan ta planet till Stockholm! Så att det var en kort och härlig resa! Vill absolut åka tillbaks så häftigt och cool stad! Men vi hörs snart igen, måste gå!

Ciao!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjeena!

Idag så är det torsdag och vi har haft NO prov vilket gick helt okej, men vi slutade runt klockan två och sedan så åt vi mellis och sen gick jag Hanna och Cindy hem till Cindy och pluggade eftersom vi har SO prov imorgon. Men nu är jag hemma och ska plugga lite till inför imorgon. Men det annars har det inte hänt så mycket! Sorry för kort text på detta inlägg men om ni vill så kan ni ge förslag på vad jag kan göra för slags blogginlägg?? Men vi hörs snart igen iallafall!!


Ciao!💋💋

Likes

Comments

Tjenare!

Idag är det torsdag, och på torsdag längtar man efter fredag så det är ju bra iallafall Hahha. Men nu har jag pluggat i ett tag o jag kan säga att det är inte super kul,tror nog att vissa håller med om det. Men jag pluggar till både mitt so och no prov jag har nästa vecka! Så tråååååkigt!! På so:n handlar det om religionen Islam och jag har känt att varje gång vi jobbar med någon nytt på so:n har det varit så himla tråkigt och jag har liksom inte kommit in i det men så här var det inte denna gång om Islam, så det känns ju lite roligare ialafall Hahha. Men på no:n så handlar det om Sinnerna : Smak,Lukt,Hörsel,Synen och Känseln och det är såååå himla tråkigt!! Men jag får bara plugga och hoppas att det hår bra på provet helt enkelt! Men imorgon så är det FREDAG och det känns AS GÖTT!! Så imorgon är planerna att jag slutar runt 14 och då så ska jag Filippa, Hanna, Philippa, Rebecca och Vera sova över hos Hanna och det ska bli så mysigt! Så att jag taggar sönder! Men vi hörs snart igen!

Ciao!💋💋

Likes

Comments

Outfit: Jacka Zara, Mössa H&M, Halsduk Filippa K, Jeans drdenim, Tröja Balzac Projects, Skor Zara

Tjeeeeeena!

Idag är det söndag och vid tolv tiden åkte jag och min syrra ner på stan för att hon skulle kolla på en väska. Så att vi gick runt i olika affärer och va på stan i ungefär 3-4 timmar hehe. Men jag köpte inget pågrund av att jag Filippa och Hanna ska till mall of Scandinavium imorgon och shoppa så att jag gick hem tomhänt idag, väldigt ovanligt för att vara mig hahha. Men precis när vi skulle åka hem så märkte vi att himlen var sjukt fin så vi sprang upp till bron vid slottet och tog massa bilder Hahahh. Men nu e vi hemma och ska fixa god mat tills ikväll så att jag tycker att vi hörs snart igen! Hoppas att ni gillade detta inlägget!

Tja då!💋

Likes

Comments

Tjeeeennnaaa, som ni ser så har jag ju raderat mitt förra inlägg pga vissa andledningar. Så att jag gjorde typ ett likadant nu men lite färre bilder. Så att denna inlägget handlar alltså om året 2017 och att det nu typ för 4 dagar sedan blev 2018!!

Men här får ni lite bilder från året hoppas ni uppskattar detta inlägg fast att jag la upp nästan samma i förra hahaha. Men vi hörs snart igen och jag ser fram emot nya året 2018! Yayyy

Ciao!💋💋

Likes

Comments

Outfit:
Mössa HM/ Jacka Bobo choses/ Byxor Dr denim/ Skor Zara/ Tröja Zara

Likes

Comments

Bild tagen av: Klara Lindström

Följ henne på:

Instagram: klaraalindstrom
Bloggen: http://nouw.com/klaralindstr%c3%b6m/profile

Tjeeena!

Idag är det tisdag och det har varit en väldigt chill dag för mig! I skolan så typ pysslade vi och kollade på film hela dan eftersom att vi har skolavslutning imorgon vilket känns väldigt skönt!
Men annars så är det ju JULAFTON på söndag! Men på torsdag ska jag ksk träffa någon kompis och hänga efter som att det är lov men på fredag drar vi t gbg i några dagar och firar julafton med släkten.

Men jag tycker att vi hörs snart igen! Ska försöka att uppdatera mycket här på bloggen!

Puss o kram!!

Likes

Comments

Outfit: Mössa / HM, Jacka / moncler, Kjol / Zara, Skor / Zara, Väska / Zara

TjEnA alla!

Förlåt för dålig uppdatering,känner att jag verkligen måste uppdatera oftare! Det är bara så mörkt och tråkigt väder ute. Men infall nu är det bara nio dagar kvar till själva julafton och fem dagar kvar till julavslutningen!

Men idag är det fredag och det känns verkligen så sjukt skönt. Idag slutade jag kl halv tre för att vi hade vikarie så att vi fick sluta lite tidigare men efter det så gick jag Filippa,Bill och Calle och vi typ bara hängde runt lite men sedan träffade vi Rebecca och sen Hanna! Och nu sitter vi och chillar på Joe & the juice medans vi väntar på Philippa som spelar tennis. För att jag Filippa och Philippa ska sova över hos Hanna!

Men vi hörs snart igen! XOXO

Likes

Comments