​Jag hör nyheterna i bilen och tårarna börja rinna. Jag blir bara ledsen och hopplöst. Vad är det för en värld vi lever i? Varför händer det?

Jag gråter för alla oskyldiga människor som bara ville njuta en fin kväll, bor i Nice eller var där på semester. Och dör bara för att dom var på fel plats.

Jag gråter för jag är otroligt rädd. Hur ska allting bli? Det känns osäkert. Jag avskyr terror och vet att detta är så orättvist. Och jag vet för lite. Varför hatar dom? Hur kan en människa känna så mycket hat att han sätter sig i lastbilen och kör rakt över oskyldiga människor och barn? Varför? 

Sen sätter tankarna igång, jag tänker på alla jag älskar och att dom är fördelade överallt i världen. Glada, kärleksfulla människor som lever sitt liv. Terrorn får inte sätta stopp för vårt liv. Dagar som denna är det svårt. 

Hjärtat känns tungt idag. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började dagen med lite nyttigheter för att boosta kroppen. Vitaminer som går att dricka fungerar faktiskt för mig.

Idag blev det grön smoothie. Här kommer receptet. Du måste dricka den direkt, annars ser det bara riktigt äckligt ut. (Testat!!!) Som min gjorde efter en kort stund. Blir ingen bild på den idag.  Men gott (och nyttigt) var det! 

1 Banan (mogen)

1 Äpple 

1 bit Sellerie

Saften av två lime 

10 jordgubbar 

10 hallon

Några blad färsk spenat

Riven ingefära  (efter smak)

Färsk mynta

Blir detta för tjockt kan man ha i lite kokosvatten eller juice utan tillsatt socker.


Likes

Comments

​God morgon sköna lördag

idag har jag inte mycket på schemat. Ska snart en vända till stallet, hovslagaren kommer till Zafira och mysa lite med båda när jag ändå är där. Ibland kan jag sakna att jag inte måste till stallet varje dag, då har man inte samma driv som innan när man alltid var tvungen att hinna med ridningen, mockningen och stalltjänst. 

Känner allt oftare att ju mindre jag måste göra, så blir jag bara segare och trött. Fullspeckat schema är det som passar mig bäst och får mig att må bäst. Hoppas att Zafira kanske kan sättas igång igen till hösten, vi ska kolla upp henne igen i september och bestämma vad vi gör. 

Falsterbo dressyr i soffan resten av dagen. Älskar küren!


Likes

Comments

Tell someone you love them today

But shout it at them in German

Because life is also terrifying and confusing 


Ich liebe dich!

Detta sitter kvar från tiden i Tyskland 

Likes

Comments

Brunch i stan med mami idag. Älskar sommarlov. Bästa som finns. Shoppade lite och hittade två fina mjuka klänningar, tänker mig dessa en varm kväll i Spanien om två veckor. Längtar.

Träffade min kompis L som visste ett ställe där Loppan kan gå på bete till hösten. Lilla Loppan, tänk att hon redan är 3 månader. 


Likes

Comments

​Har varit så trött och seg hela veckan. 

Idag tog jag sovmorgon, det blev en pw i skogen med en bra bok i lurarna. Sen en dusch och jag började känna mig en aningens piggare. Undrar varför jag är så trött vissa veckor. Kanske jag borde bli bättre med kosten, mindre socker och mera grönsaker. Bara så tråkigt.

Min bucket list fylls för varje dag. Ett punkt på listan är, att jag vill vara förebild för andra. Vara bra på att motivera andra. Inspirera. Jag vil inte att alla ska tycka om mig men om det jag gör och hur jag beter mig mot andra. Det är mitt största mål. 

Jag är oftast i min egen värld och stressad, jag har inget tålamod med andra och känner ofta att dom gör fel. Det vill jag ändra. Bli en inspiration till andra. Få dom att se upp till mig.

http://www.littlemissmomma.com/wp-content/uploads/2011/08/quote2.jpg

Likes

Comments