Har så vidrigt mycket i skolan att när jag inte pluggar så somnar jag typ. Jag orkar inte, allting kör ihop sig just nu. Vill bara att tvåan ska vara över, känns som det rinner över kanten på vad jag pallar just nu. Kommer snart slänga ur min dator genom fönstret, en akademisk uppstats ska skrivas och jag är LOST. 

Idag fyller denna vackra, bästa och finaste tjej 18, utöver min fina dikt på Facebook, grattis älskade du!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För att återkoppla till glassen jag "slängde mig över" igår

vadå kaninöron?

"slängde mig inte över den", jag slängde mig över den. För mycket sötsug, iver, hunger och eventuellt PMS men det bestämde jag mig för att jag måste sluta skylla på. 

Ja, den var god. Gav min lillebror typ 3 skedar sen tog jag skopa efter skopa, uppskattningsvis var den slut på 10 minuter inkluderat krystade pauser. 

Inte så mycket att klaga på bortsett från att kokosen ovanpå var helt mjuk, den kunde man varit utan. 

Ingen hit för någon som ogillar kokos, såklart, och jag hade kanske hoppats på mer choklad. Köpte den på grund av chokladen mest för att jag blev så glad att något kunde vara lite nyttigt och samtidigt innehålla choklad. Men, för chokladsugets skull ville jag fortfarande svepa ett marabou efteråt så det hjälpte inte. Annars bra! 

Inte för att det var bättre än en sundae med extra chokladsås på McDonald's. Men den gick ner, kändes typ nyttig!

Pusshaj! 

 

 

Likes

Comments

Mina projekt idag: städa, plugga, duscha och 

tvätta rent en ljus kappa! 

Vet inte hur jag ska göra det, och jag vill inte förstöra den. 

Väskan som jag bär på bilden har dessvärre färgat av sig! 

Kedjan som hänger på axeln medför svarta skavningar. Så ledsen! Min favvofärg på kappa just nu, dock väldigt opraktisk. 

Likes

Comments

Säg m a t och jag blir en liten ängelLikes

Comments

Hörde/läste någonstans om "aktiva soffpotatisar" som tydligen innebär att man inte är så aktiv i sin vardag, men man tränar intensivt typ en timme om dagen. Bättre än inget såklart, men jag vill inte vara en sån! Jag får dock kämpa för att inte vara det, är en soffpotatis längst inne i hjärtat. ;-)

Så mitt mål är att gå mycket mer i vardagen, trappor istället för rulltrappa och sånt. Låter klyschigt men det gör såklart skillnad. Finns en anledning till att det är ett uttjatat "kom i form-tips". Samma sak med att ta sig ut och vara aktiv minst 30 minuter om dagen. Klyschigt och uttjatat, men av en anledning. 

Nu har jag turen att ha fett många trappor i min skola, när man ska upp och käka får man typ mjölksyra, lol! *Tror att man bränner lunchen* 

Likes

Comments

Slängde mig över denna lol. Fredagskänsla för mig idag, ledig imorgon

Yes, älskar det!

Likes

Comments