Torsdag

Håller fortfarande på med min design & denna gång fick jag mer "Jag" känsla över den med alla dessa olika typsnitt. Märker att många av dom som använder sig av samma mall som jag har typ samma typsnitts liknande & jag vill försöka sticka ut lite & hitta mitt som sagt, men det är svårare än jag trodde men nu känner jag mig faktiskt nöjd med typsnitten som jag ändrat lite överallt. Sen är det ju bara en header jag ska försöka fixa men det kommer nog ta tid för jag har ingen idé på hur jag vill att den ska se ut .. aja det återstår & se detta.

Ska snart till jobbet & gå på HLR utbildning som vi gör typ varje år men ändå så glömmer man en del så det är väll bra att bli påmind då & då. Sen skulle jag vilja ta tag i min träning som inte blivit av sen jag kom hem från Österrike så jag måste hitta min glöd för detta igen & inte låta min lathet ta över, eller bekvämlighet lät bättre än lathet.

Ha en fin dag fina människor !

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,

Tycker du har en snygg design på bloggen :* Hoppas de går bra på jobbet, utbildningen, tycker de är jättebra att ni får göra HRL varje år 😊 kram fina <3

nouw.com/nikolinapettersson
annakarlssons
annakarlssons,

men tack så mycket fina du ! Tycker din blogg är snygg <3 Kram

nouw.com/annakarlssons
Viktorhognas,

Underbart med lite HLR! 😊

nouw.com/viktorhognas
annakarlssons
annakarlssons,

ja det är aldrig fel 😊 man glömmer en del men vissa saker sätter sig 😊

nouw.com/annakarlssons
MADDISENJ.SE,

Bra att uppdatera sina hlr-kunskaper 😃

maddisenj.se
annakarlssons
annakarlssons,

ja men absolut 😊

nouw.com/annakarlssons