Tisdag

Idag va det nära att jag försov mig för det blev knappt någon sömn inatt men det va nästan värt det faktiskt. Men jag beundrar mig själv att jag ändå hade energi på jobbet. Håller på att lära mig lite nya saker & det är ju kul att man känner att man kan utvecklas inom ett jobb & inte hålla på med samma sak om & om igen. Efterjobbet blev det att gå ut med Puttebus, har ju passat honom lite eftersom brorsan & hans fru är på en resa & jag vet faktiskt inte var dom är men dom har de säkert jätte bra. Sen blev det att dra & handla & städa lite i lägenheten så nu är jag rätt slut men vill inte somna heller för då lära jag sova bort hela kvällen & jag tänkte inte vända på dygnet.


Sen igår fick jag äntligen börja med min KBT & det va så skönt att jag klicka med honom, jag känner mig riktigt taggad inför detta & jag tror han kommer att kunna hjälpa mig, så jag har good feeling. Sen är det ju bara två veckor kvar tills jag får pattar! Haha det är typ den enda jag går & tänker på. Men hoppas att smärtan inte är för fruktansvärd så man vill typ dö. Men förhoppningsvis är det värt de.

Åh herregud jag måste bli bättre med att ta egobilder, men har hamnat i någon period att jag inte är alls sugen på att ställa mig & fota mig själv, känner någon igen sig?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men så härligt med KBTn! Har du lust får du jättegärna skriva lite mer om det sen för jag har lite dålig koll, men lär mig gärna mer =) Kram <33
nouw.com/matildaberlin
annakarlssons
annakarlssons,
Jo men absolut fina du 🌸
nouw.com/annakarlssons
Evelina,
Vad fin du är! 😊
www.evelinarou.com
annakarlssons
annakarlssons,
Tack fina ☺️
nouw.com/annakarlssons
josefineviberg
josefineviberg,
Så söt du är ❤️
nouw.com/josefineviberg
annakarlssons
annakarlssons,
Tack fina du 💗
nouw.com/annakarlssons