Hjälp mig

Men vilket sommarvärme vi har i Maj! Men så har de varit nu några år, eller hur? Att det är väldigt varmt i Maj månad sen försvinner de över Juni & Juli sen kommer det tillbaks i Augusti. Haha låter som om jag är expert på väder men är det inte lite så som jag skrev ? Aja man får njuta nu & leva i nuet, right?

Skitsamma jag har i alla fall ett litet dilemma som jag hoppas ni som läser kanske kan hjälpa mig med. Nu är det som såhär att min pojkvän ska flytta in till mig & han har sagt upp sin lägenhet förra månaden. (Han bor i en etta utan balkong & jag bor i en tvåa med balkong & diskmaskin, just sayin) Men jag fundera på att flytta hans saker redan nästa vecka för jag jobbar bara 4 timmar om dagen + en ledig dag mitt i veckan, jag har så mycket energi efter jobbet & sen den 1 Juni börjar jag jobba 80% & kommer inte ha alls mycket energi som nu. Pontus bryr sig inte om jag flyttar eller inte han uppskattar mer om jag tar tag i de för han är rätt sleten efter arbetsdagarna.
Jag vill heller inte stå där i sista minutens alla grejer & flyttstädning osv..
Så vad tycker ni? Flytta allt nu nästa vecka, eller ta saker successivt eller vänta någon månad till? Han blir av med sin i slutet av Juli.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Jag hade flyttat allt eller successivt iallafall om du har mer energi just nu 😘 kram fina ❤
nouw.com/nikolinapettersson
annakarlssons
annakarlssons,
känner också så & han vantrivs i sin etta så det är ju lite win win 😇💗
nouw.com/annakarlssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad roligt! Grattis till er!! Ja, jag hade också börjat flytta över grejer när energin och tiden finns =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
annakarlssons
annakarlssons,
tack fina 🌸 blir nog så , ska dubbelkolla med honom en gång till 😇💗
nouw.com/annakarlssons