Bröstoperation

Nu har jag bokat in en tid för konsultation på Bellakliniken hos Johan i Helsingborg, har bestämt mig för att göra en bröstförstoring. Dock så är inte denna konsultation förrän i Augusti så man hinner tänka lite extra & efter jag har varit på konsultationen & OM jag har en dålig magkänsla för det så kommer jag INTE göra de. Men jag har alltid tyckt mina bröst är för små & knappt något att ta av. Känner mig inte så kvinnlig för vill ha mer bröst i mitten om ni förstå? Jag har mer sideboobs om vi nu ska gå in på detaljer. Jag vill att brösten ska passa min kropp, att det ser ut till att vara mina. Jag är rätt smal så jag kommer inte tycka det är snyggt på mig om jag kommer med super duper stora bröst.. Jag vill inte ha för stora & sen så tycker jag att droppformade va snyggt (enligt google bilder).

Men såklart har man 100 olika typer av frågor?
När är man på benen igen?
Hur lång tid tar de innan man kan jobba?
Kan man få bristningar för huden tänjer ju ut snabbt?
Gör de ont att duscha första gången efter operation, tänker på stygn & så?
Blir bröstvårtorna större?
osv osv ..
Visst nu ska jag ju på en konsultation så kan ställa frågor då också & det ska jag men han har ju inte sillisar (tror jag inte i alla fall) så hade varit skönt att höra från någon som har gått igenom denna process.

Om det är någon tjej eller har en partner som har gjort bröstförstoring, kan ni inte skriva er upplevelse eller lite tips osv, man får jätte gärna höra av sig på PM om man vill.


Bildresultat för bröstoperation droppformade
Gillar

Kommentarer

Anna
,
hej

jag tycker att du har jättefin kropp, tycker att dina bröst passar din kropp så bra, men det är klart du ska trivas i det och göra det som känns bäst för dig. jag kan berätta lite hur jag har gjort. hade jätte vältränad kropp och gjorde mina bröst. inte alls störa men till min kropp som har sä lite fett så blev det lixom som två små fotbollar. tappde känselen i bröstvårtorna och ångrade mig ganska snabbt efter att jag gjorde op. nu är jag 28 och har en bebis och önska önska önska att jag hade väntat med op då jag kommer få behöva göra om dom då brösten växer efter man skaffat bebis. kommer ju också då behöva lyfta brösten och få onödiga ärr 😭 är så svårt att motovera någon som kanske inte har bantankar och så men hade jag gjort något annorlunda så hade kag väntat till efter jag skaffat barn
Anna
,
gjorde mina på bella kliniken i hbg
annakarlssons
annakarlssons,
tack så jätte mycket för att du skriver om din upplevelse ! Det är ju så jag tänker också om man nu får barn i framtiden men jag vet inte När & Om jag kommer ha & jag HATAR mina bröst 🙈.. men du får mig ändå att tänka till & det är bra 😇
men blev du missnöjd på bella kliniken? eller rekkomenderar du ändå de stället ?
nouw.com/annakarlssons
Matilda Berlin,
Åh så spännande! Är också lite sugen på att göra en, så lova att berätta allt!! Kram <3
matildaberlin.se
annakarlssons
annakarlssons,
det ska jag göra 💗
nouw.com/annakarlssons
evelinarou
evelinarou,
Det blir spänannde att läsa om! 😍
nouw.com/evelinarou