Dagens lunch blev en kryddstark måltid som bestod av stekt ris och wokgrönsaker toppat med japansk soya och sweet chilisås. Älskar stark mat så använde mig av massor av kryddor och såklart sambal olek. Det blev sååå gott!

Likes

Comments

Nu har det snart gått en månad av 2018. Jag har fått höra lite här och där om folks nyårslöften, jag har även läst flertal bloggar som skriver om sina löften för 2018. Folk som har nyårslöften och faktiskt lyckas hålla dom är så grym. Jag satte ett nyårslöfte en gång och det var att jag skulle börja träna och bli mer hälsosam, men det höll i cirka 2 veckor innan det gick åt skogen. Men huvudsaken är ju att man försöker, right?

Jag skulle inte säga att jag har något specifikt löfte, däremot har jag några mål som jag skulle vilja checka av.

X KÖRKORT.

Det förbannade körkortet som jag kämpat med sen... jag vet inte hur länge. Jag har tagit tag i det fleera gånger men aldrig gjort klart 'skiten'. Att ha ett körkort skulle vara så skönt, men jag har väldigt svårt att fullfölja saker och därför står jag fortfarande här utan körkort.

X JOBB

Tänka sig att jag varken har körkort eller jobb. Hur kommer det sig då? Även vad det gäller jobb så har jag inte heller tagit tummen ur röven och sökt jobb ÄN(?!) Ja, jag har gått arbetslös sedan jag tog studenten sommaren 2017. Istället för att ha sökt jobb har jag försökt jobbat på med körkortet, det har ju gått som det gått kan man ju säga. Så att hitta ett jobb är någonting jag verkligen MÅSTE göra.

X MÅ BRA

Det är faktiskt det absolut viktigaste. Att jag mår bra, både psykiskt och fysiskt. Jag har det senaste halvåret känt mig väldigt ångestfylld och har inte alls mått så bra. Det har varit mycket tankar kring just körkortet och jobb vilket jag tror är en stor ’tyngd’ i mitt liv. Därför känner jag att det här året är då jag vill checka av just dom två sakerna så det slipper ligga som en tyngd över hela mig. Jag skulle även vilja börja röra på mig regelbundet och försöka äta lite hälsosammare, bara för att jag vet att jag och min kropp mår så mycket bättre av det. Det behöver inte vara någon strikt diet eller att jag ska träna 5 dagar i veckan. Bara jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig lite oftare och får igång kroppen och börjar röra på mig.

Det här är mål som jag verkligen vill och ska klara och efter det ska jag unna mig något riktigt fint.

Likes

Comments

Oftast när man startar upp en blogg så brukar de flesta skriva någon form av presentation där de berättar vad de heter, hur gammal de är, vart de kommer ifrån etc. De flesta har även en tanke bakom sin blogg och har planerat hur den ska se ut och vad den ska handla om. Bara därför tänker jag göra helt tvärtom. Detta är inte första gången jag startar en blogg, jag har haft flera olika bloggar sedan 2010 då jag var tolv år. Sen hur det slutade med alla dem behöver jag inte ens gå in på, det går nog att lista ut själv.

Jag har ingen som helst aning om varför jag precis startat upp en blogg, utan det var en väldigt spontan tanke som slog mig att "nu jäklar ska jag starta en blogg". Jaha och vad hade jag tänk blogga om? vad kan jag ge er? Det är inget jag kommit fram till än men som jag troligtvis gör inom en snar framtid, kanske en timme eller två.

Puss

Likes

Comments