Header

Godmorgon! Här är tisdagens goda lunch på Urban Deli. Jag och mamsen åkte på några ärenden som bland annat gjorde att vi hamnade i Sickla. Köpte en rolig tröja som kommer komma väl i användning, speciellt på franskan, vilket ni kommer förstå senare när jag lägger upp en bild på den...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Karate

Godmorgon! Jag tänkte vänta med detta inlägg tills förbundet har lagt ut bilder där jag förhoppningsvis blir ser någorlunda okej ut, hehe. MEN! Jag tänkte att det blir för mycket mat om jag ska lägga upp gårdagens lunch på Vete-katten så jag väljer att skriva om helgens tävling istället.

Till att börja med var detta ingen bra tävling för mig, jag hade en jättedålig dag och jag var inte alls taggad. Istället för att "vinna" matcherna tog jag mig "igenom" de. Menar att mitt jävlar anamma inte var där och jag har mig själv att skylla. Inget jag kommer gå djupare på men kort förklarat, jag körde inte bra! Trots de blev det ett silver i -65(tävlingen hade inte de vanliga viktklasserna vilket gjorde att jag plötsligt kunde möte personer som vanligtvis tävlar i -68...) och brons i Open.

Dagen efter hade jag NADA lust att träna men jag bet mig i läppen och gjorde det ändå. Det valet var bra att jag gjorde för att efter de två träningarna mådde jag mycket bättre. Det andra passet var randori och jag gjorde inte de dumma misstagen som dagen innan. Lesson learned!

Likes

Comments

God kväll! Just nu ligger jag i sängen på mitt hotellrum i Tallin. Innan truppen samlades på Arlanda klockan tre idag hann jag med en brunch med bästa Agnes. Denna gången testade jag något nytt(brukar ta pannkakor med lönnsirap och bacon). Det blev toast med frukt, bärkompott, sirap och extra bacon! Till detta drack jag svartte och shaken "donutella". MUMS! Efteråt hamnade jag i matkoma och det var inte lika trevligt...

Imorgon blir det årets första tävling för mig, tyvärr den enda innan EM som äger rum i februari. Jag hade möjlighet att åka på två tävlingar istället för en men annan planering satte stopp för dem planerna! Jag får ta och vinna några matcher imorgon så kroppen blir ordentligt "testkörd".

Likes

Comments

Om mig

God förmiddag! Nu är jag hos Milton(ÄNTLIGEN), åkte direkt till honom efter skolan. Hade en lektion mellan 10-12 och idag var första gången jag träffade min muntliga och hörförståelse lärare, jag blev imponerad. Riktig fransyska med humor! Hon gjorde lektionen både rolig och lärorik. Ser fram emot att ha henne som lärare denna termin!

Vackert med all snö eller hur?!

Likes

Comments

Om mig

Hejsan! Gårdagen blev ovanligt hektisk för mig, inte ofta jag brukar ha fler än två grejer att passa... Se nedan vad jag hade för mig igår.

09:00-09:50
Mentalcoach

10:00-11:00
PT Träning med Jonas

12:00-14:00
Äta lunch med Agnes(blev bananpizza mums!!)

15:00-17:00
Franska

19:00-20:30
Klubbträning


Tröja - Domrebel

Byxor - Levis

Bälte - Liebeskind

Likes

Comments