• What do I like most about myself? That I easily can find something positive in any situation. 
  • Qualities I admire? Self respect and fearlessness.
  • What do I need to work on? To not postpone things.
  • What was the best thing about moving to the U.S.? The best thing was that I've learned what I value the most in life. 
  • Addiction? Avocados and detox water.
  • What´s the first thing I do when I wake up in the mornings? Drink water and check social medias. 
  • Nicest feelings? The feeling after a yoga class/meditation session, to recognize yourself for doing something & sore muscles.
  • Favourite item of clothing? YOGA PANTS!
  • What fascinates me? Different lifestyles, diets & different ways of thinking. 
  • What do I always carry with me? Hand sanitizer & a notebook.
  • Things that I like here but didn´t like back at home? Mango, cellery & cilantro.

Take time and get to know yourself! ​

xo Anna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

At this time last year, did I ever think that I would be standing here in L.A. making kale chips? Absolutely not. Does it feel right? YES!
Likes

Comments

Hi!
I've been on Herbalife's nutrition program for a month now and it has definitely been an interesting experience!

I saw this as a great experiment to see how my body would react to a completely new diet and lifestyle.

So, what have I been doing?
I've been drinking 2 delicious shakes, 2 cups of a wonderful tea and 3 cell u loss tabs every day! + I healthy meal and 2-3 lean protein snacks. (I've also been drinking 75-100 oz of lemon water everyday but that was my own decision).

And the results?
•Well, I feel happier! Have way more energy and just have a more positive mindset.
•My skin is clearer.
•I'm stronger. I've been doing a push-up and abs program on the side which has been really good and helpful.
•I've lost weight! I dropped 6 pounds the first 2 weeks which is pretty cool! I had more of a fitness goal and not so much of a weight loss goal, so those pounds are really just a bonus! But I have to admit that it is a nice feeling to be a bit "lighter".

But I think the most important thing has to be that I've speeded up my metabolism. I wasn't eating super unhealthy before the program but what I did do sometimes was that I could skip lunch. It's hard to squeeze in a healthy meal when you're almost always on the go... It actually came to that point that I convinced myself that it was a good thing to skip a meal like that. I mean, I wasn't that hungry to be honest. And I thought that if you skipped a meal = less calories intake = weight loss. But I wasn't losing weight at all. And my body was so used to that starving mode, and that's was maybe why I couldn't feel any hunger.

So my coach actually had to remind me in the beginning to eat every 2-3 hours because otherwise I would forget.
And also one more smart thing with all this is that you have to send a pic of everything you eat to your coach. It was a great way for me because then I couldn't cheat. Well, I could technically.. but I didn't have the guts to do so. And I think that made me think even more about what I ate. A bigger awareness I guess!

My body is so used to this schedule now, that it actually lets me know when I need to eat again! I still need my coach in some ways but I can trust my body a lot more now which feels AMAZING! And that's the way it should be!

So, I actually LOST weight by eating MORE and MORE often.

Contact me if you would like to have more energy, meet friends for life and lose weight!

Looking forward to this new month!


Likes

Comments

Hej!
Jag har på sistone spenderat en hel del tid med en träningsklubb. En helt fantastisk klubb som är full av positiva, motiverande och öppna människor. De har FANTASTISKA beach workouts på söndagsmorgnar i Santa Monica, som jag har blivit beroende av! Jag har aldrig fått lika mycket energi från ett träningspass som jag får där! Jag älskar att vara på stranden och att träna och att kunna kombinera de två är ju en helt underbar idé!

Och något som jag aldrig trodde att jag skulle göra.. Jag är nu på min 6:e dag på mitt nutrition program och workout program. Jag ska dricka 2 shakes/dag, äta 3 mellanmål och ett lagat mål!
Jag har aldrig trott på shakes och allt som hör det till! Men jag tänkte att det kunde vara ett intressant experiment och se hur kroppen reagerar på denna kostförändring! Och vet ni vad?! Jag mår jättebra! Jag har faktiskt mer energi och är gladare i allmänhet! Yey!
Jag måste även ta ett kort på allt jag äter och skicka till min coach. På det viset kan jag inte "fuska" vilket är kanon! Haha! Och min coach är så positiv och motiverande!
Grejen med mig är att jag vet exakt vad jag ska äta och inte, men jag behöver lite extra disciplin ibland! Och att ha någon utifrån som coachar en funkar kanon för mig!

När det gäller mitt workout program så är mitt mål att kunna göra 20 push-ups på tårna. Så jag har fått ett upplägg som jag måste göra varje dag och som också blir svårare för var dag!

Innan jag började allt det här så kollade var jag låg när det gällde min fett/muskelprocent och så vidare. Så det är inte helt fokuserat på hur mycket vikt man går ner, vilket är kanon!
Likes

Comments

Kvällen började i Bel Air hemma hos några kompisar! Sen åkte vi till en klubb i Hollywood och ja, klubbade fram till tolvslaget..!

Jag såg en tjej som hade en liknande klänning som mig på klubben.. Men då hände något väldigt coolt! Hon kom fram till mig och sa "Wow, we have the same dress! You look so cute! Happy New Year!" Älskade den kommentaren!


Likes

Comments

Hej!
Jag spenderade sista dagen av 2014 på ett berg där jag reflekterade över det gångna året. 2014 har varit ett riktigt fint år! Bästa hittills faktiskt. Säger detta om varje år, men det är ju också bra... Att det går framåt och uppåt för var år som går!

Några höjdpunkter:
Februari - sa upp mig på Svenssons och fick mitt sociala liv tillbaka. Gick med i vikariepoolen och fick träffa en massa intressanta barn på olika förskolor.
Mars - resa till Teneriffa med nästan hela familjen. Helt underbar vecka med all inclusive.
Maj - Firade min födelsedag i Paris med fina Lina! Maj var också den månad då jag började bli "matchad" med olika amerikanska familjer och början på mitt au pair-äventyr började!
Juni, Juli & Augusti - Sommarjobb på Gotland med brorsan. Fann även min fina värdfamilj efter ca 20 matchningar.
September - Reser till USA! Upplever NYC igen, får vänner för livet och reser slutligen till Venice :)
Oktober, November, December - Hikear, klubbar, dansar, beach workouts, protein shakes, nya vänner, jul med Lina, Universal Studios, Six Flags & chokladask till bilmekaniker.


Likes

Comments

Hiking. Ett utav LA-bornas populäraste träningssätt. Dra på sig sina yogapants, största glasögon, make-up och vattenflaska i högsta hugg och gå upp för ett berg för att ja.. gå ner för det igen. Har aldrig riktigt greppat det hela. Man kör ju överallt här i L.A. så det är ju inget konstigt alls att köra i 45 min för att sen klättra upp för ett berg.. Men jag är helt klart frälst!

Redan när jag förbryllat letade efter en parkeringsplats och såg människor i träningskläder och hundar i koppel, så kände jag att jag hade hamnat rätt!

Jag fick ett nytt perspektiv. Ny energi och nya positiva tankar. Hade utsikt över Downtown L.A., Hollywood-skylten och Griffith Observatory.

Likes

Comments

Hej från ett regnigt Los Angeles!

Ett ytterligare tecken på att jag har dålig koll på vad som händer i Sverige nu för tiden, är att jag inte hade någon koll på att fina Musikhjälpen var i Uppsala! Insane! 

Just så här kring juletider så längtar jag lite extra efter familjen och vännerna där hemma... Min värdfamilj ska åka bort över julen så jag är så tacksam att min bästa vän kommer hit och håller mig sällskap. Annars hade det nog blivit rätt tufft måste jag medge. 

Jag hoppar mellan att känna mig som en i familjen och på semester.. Samtidigt som jag försöker förstå den amerikanska kulturen men ändå samtidigt vara sann mot mig själv och inte ändras för mycket, men ändå jobba på att utveckla 

xo Anna​

Likes

Comments

Glad Anna-dag!

Mitt försök till lite julstämning!

xo Anna

Likes

Comments

Hej December!
Halloween och Thanksgiving har jag redan nu fått uppleva i detta stora land! Det var skoj!

I lördags åkte vi skridskor i gassande solsken! Var 20:e min var alla tvungna att kliva av isen då ismaskinen behövde skyffla undan allt vatten som uppstår när man skapar en skridskobana i Kalifornien! Jag ramlade aldrig som tur var! ;) Galen idé.. men musiken och den varma chokladen bidrog ändå till en väldigt mysig julstämning!

Jag räknar ner dagarna till när min bästa vän kommer och hälsar på mig i en hel vecka!! Kommer bli så galet roligt!

xo Anna

Likes

Comments