Fritid

Hi!

I lördags tog jag tåget in till London för att gå på ett Au Pair meet and greet som Smartaupairs anordnade. Vi möttes på Costa Coffee i Camden för att göra några lära känna övningar och umgås. Efter det gick vi några stycken till Camden market och strosade runt! Jag skulle dock vilja gå tillbaka dit en vardag, eftersom det var lördag var det så himla mycket folk så man trängdes i stort sätt bara. Tur att jag har ett år på mig😉

Direkt jag kom hem snabbåt jag middag, fixade mig och gick sen hem till Elsa där hennes pojkvän och Wilma var för att förfesta! Sen for vi till Windsor till en klubb som heter Atik, och WOW vad roligt jag hade!!! Helt sinnessjukt lyckad kväll. Vi dansade hela natten och landade inte i sängen förrän halv fyra.

Vaknade upp igår och mådde absolut som förtjänat men det var det värt. Jobbade igår eftermiddag/kväll och vi hade gäster över för Roastdinner, alltså herregud vad det är gott. När jag kommer hem till Sverige igen ska jag ta med mig traditionen med Roastdinner varje söndag!

Idag har jag tagit hand om lite tvätt och andra sysslor, men snart ska jag plocka upp Elsa med bilen (!!!!) och köra till Windsor för att testa på hennes gym!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments