VI SER LJUSET I TUNNELN 

Hej fina ni!!

Jag har haft en bra helg, hoppas ni också haft en skön helg. I fredagskväll efter jobb åkte jag direkt till mamma och pappa för att hämta Harry. Senare på kvällen käkade vi tillsammans, badade jacuzzi och hade en trevlig kväll. På lördagen vaknade jag och Robin vid 08:00 jag körde hem Harry till mamma och pappa så att han skulle slippa vara i byggkaoset. Sedan började vi att köra till soptippen, det resulterade i 6 vändor fram och tillbaka innan de stängde för dagen. VI fick bort en hel del byggavfall vilket var skönt! Vi jobbade på med rivning och tömning hela dagen tillsammans med min familj som hjälpte till. På söndagen tog jag mig en springtur på morgonen och sedan kom Robins pappa hem till oss och hjälpte till att sätta in balken. Emma och Niklas kom även runt 10 och hjälpte till, vi fick upp balken, rev upp 2 lager med golv så att orginalgolet kom fram igen och sedan fick vi även ner en hel del el som var felkopplad. Vi bestämde oss även för att riva väggen mellan vardagsrum och hall för att få en ännu mer öppen planlösning vilket var såå snyggt. Kan verkligen se framför mig hur det kommer bli när vi är klara!

Planen för dagen är jobb sedan ska jag till soptippen med ett överfullt släp, sedan ska jag och Robin riva upp all gipsfog i köksgolvet. Det är det sista som ska rivas!! Såååå skönt, nu ser man ljuset i tunneln.

Gillar

Kommentarer

Instagram @annahult

Instagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahult