DENNA VECKAN SOM VI HAR VÄNTAT PÅ!!!


God morgon!


Igår var det en ganska lugn dag. Vaknade vid 08:00 sedan körde jag in till lägenheten och släppte in städfirman. Efter det körde jag till Maxi för att handla inför veckans matlådor. Köpte även med mig lite frallor till frukost. När jag kom tillbaka till Höganäs hade resten av familjen vaknat. Vi käkade frukost i solen, så härligt. Sedan på dagen körde vi en sväng till jem och fix för att köpa två fällbord till midsommar. Vi kommer ju inte ha byggt något trädäck och har inte heller någon matsalsgrupp utomhus så det får bli fällbord och klaffstolar på midsommar. Tänkte att man kan ha några fina dukar på borden och sedan filtar på stolarna så blir det nog bra. Känns skönt att ha det fixat nu denna veckan. Tänk att det är midsommar nästa fredag, helt galet!!


Jag somnade i solen och låg där hela eftermiddagen, wow vad jag brände mig. Var helt röd i ansiktet, trodde inte solen skulle vara så stark!! På kvällen grillade vi hamburgare och käkade på altanen framför en EM-match. Har aldrig sett så mycket fotboll som jag gjort denna helgen tror jag och Robin inprincip kollat på varje match, haha.


Idag är det måndag, jag har ingen måndagsångest alls för denna veckan har vi gått och väntat på nu i TRE månader!!! Idag ska vi till Skandia mäklarnas kontor klockan 10:00 och lämna över vår fina lägenhet. Sorgligt igår när vi åkte ifrån den för sista gången!! När det är gjort ska jag fortsätta jobba vidare och sedan ikväll ska vi vara ett gäng hos mamma och pappa och grilla samt kolla på Sveriges första EM-match som börjar klockan 21:00!! Så himla kul.


Gillar

Kommentarer

Instagram @annahult

Instagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahultInstagram annahult