DAG 12- FÅ EN VÄN ATT SKRIVA ETT INLÄGG

#nouw30daychallenge

DAG 12- FÅ EN VÄN ATT SKRIVA ETT INLÄGG

Hej Hallå!!

Mitt namn är Filippa och jag har känt fröken Hult sen vi gick på dagis vilket nu är väääldigt många år sedan, hjälp!!! I alla fall jag har precis byt ut min soliga, enkla och fantastiska vardag i Kalifornien mot en lite kallare och tråkigare vardag hemma i Sverige men det är inget att hänga läpp över snart blir det nya äventyr. Som jag skrev så har jag precis kommit hem från Kalifornien, närmare bestämt Santa Barbara, där jag pluggat kurser inom business och marketing under 1 år vilket har varit en helt fantastik upplevelse som jag kommer ta med mig hela livet ut. Att flytta till andra sidan utav vår runda planet utan att känna till något eller någon är ju absolut topp 3 läskigaste sakerna jag gjort i mitt liv men samtidigt också det absolut bästa. Att få lära känna helt nya människor från hela världen, ett nytt land och dess kultur och dessutom få plugga på college är verkligen något jag tycker att alla ska få uppleva. Utöver studierna har jag hunnit med sååå mycket mer såsom weekends i LA, San Fransisco och San Diego. Roadstrips till Malibu och åkt Mustang längst highway 1. Haft finfint besök från Sverige, hyrt scooter och försökt mig på surfing vilket tyvärr inte lär hända igen då min hajskräck är extrem.

Även om det inte alltid är blå himmel, strålande sol och vajande palmer i solnedgången så måste jag säga att livet i Kalifornien varit helt underbart även om vissa dagar bestått av hemlängtan, stress och plugg i mängder.

Om ni inte kan få nog av mitt FANTASTISKA liv och vill se throwbacks från soligare tider och matbilder får ni gärna följa mig på instagram där jag heter @filippakjellberg!!

KRAM

P&K

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229