GOLVET ÄR KLART

Hej fina ni!!

Nu har en vecka till passerat, jag har jobbat, ätit och sovit typ haha..

I tisdags var jag med Moa en sväng vi drog till väla efter jobb. Shoppade lite och tog en kvällsfika på Ginger. Sedan har det inte hänt mycket mer i veckan. Killarna har varit i huset och flutit det sista lagret med betong så vi har sovit hos mamma och pappa 2 nätter. Men nu är det klart!!!! ÄNTLIGEN!! (Det är inte torrt på bilden så ser lite fläckigt ut)

Dagen idag bestod av jobb sedan drog jag hem till huset för att hämta Robin. Kollade även hur golvet hade blivit och är så sjukt nöjd!! Tänkte tipsa om våra hantverkare senare i ett inlägg.
Jag och Robin käkade hos mamma och pappa sedan hade vi en filmkväll här. Skönt att komma bort lite från renoveringen.

Vi beställde stolar nu ikväll till köket och imorgon ska vi kolla på matbord!! Så kul
På eftermiddagen ska vi hjälpa Robins mamma med flytt. Sedan kommer det bli köksmontering hela helgen!!!!😍

Gillar

MÅLNINGEN ÄR KLAR & ELUTTAG

Hej fina ni!!

Idag är det redan tisdag, igår efter jobb tömde jag och mamma källaren och allt byggavfall som legat där nere. La upp en annons på Tiptapp så vi slapp köra det till tippen. Sedan kollade jag och Robin på säsongsavslutningen av gåsmamman säsong 5 alltså den serien är sjuuuukt bra!!!

Efter jobb idag var målningen helt klar, pappa hade även satt in alla spottar och uttag så nu väntar vi på elektrikern som ska koppla in allt.

Imorgon kommer killarna som ska fixa golvet!!

Visst blev det såå fint ser framför mig hur bra det kommer bli!!

Gillar

SLOG SÖNDER EN RUTAHej fina ni!!

Idag är det måndag och jag har hunnit med en hel del!! Ringt till försäkringsbolaget eftersom att jag råkade ta söner badrumsfönstret igår <33 Sedan har jag haft ett möte med IVT angående vår uppvärmning i huset. Detta hann jag med innan jobb han kom hem till oss vid 07:00 och kikade på värmen.

Har jobbat tills nu, ska snabbt hem och börja städa i källaren. Sedan ska jag skriva till Tiptapp så de får hämta skiten. Idag blir målaren klar också så ska bli såååå kul att se färgen på väggarna!!

Annars händer det inte så mycket mer idag! Hoppas ni får en grym dag!!

Gillar