MUFFINS I VÄNTAN

Hej på er!! Ingen bebis idag heller, vi väntar med spänning. Jag känner en del sammandragningar men inget kontinuerligt. Idag är det 8 dagar kvar till BF. Vi är redo och spända inför förlossningen. Idag har jag varit hemma hela dagen, sov länge imorse min kropp behöver verkligen sova nu och har inga problem med att sova så passar på. Bakade lite muffins till fikat och sedan kom min familj och mormor hit på fika medan Robin var iväg på golfbanan. Nu har vi precis käkat kvällsmat och jag har tankat upp ett varmt bad och pratat i telefon med min fina kusin.
Det är typ 16 grader ute idag och grå himmel så känns nästan lite höstligt. Ska tända massa ljus och lyssna på ett sommarprat i badet nu och bara njuta av allt det vi har framför oss.

Imorgon ska jag iväg och köpa ett beside crib till vårt sovrum.

Gillar

BÅSTAD - STARTA IGÅNG VÄRKARNA HEMMA

Hej på er!! Enligt appen idag är bebisen lika stort som ett lamm. Jag är nere på 9 dagar kvar tills beräknad förlossning!!! Hur sjukt?! Om 9 dagar kanske han är ute. Vi har förberett allt och går bara och väntar på att värkarna ska starta. Testar alla hemkurer för att få igång värkarna men inget har funkat än så länge.. haha. Hoppas han snart vill titta ut. Jag känner mig så klar med graviditeten även fast att det har gått så extremt fort!! Det känns på riktigt som att jag varit gravid i 2 månader. Är så himla spänd på att se vem som gömmer sig där inne!!

Igår var vi i Båstad över dagen, käkade glass i hamnen och kollade i lite butikerna. På vägen hem stannade vi på Rost i Ängelholm för att käka. Det var helt magiskt!!! Kan verkligen rekommendera deras hamburgare.

Gillar

DIY - VAS

Köpte denna vasen på loppis för ett tag sedan.
Igår målade jag den och fixade till strukturen. Blev så himla nöjd!! Ska köpa några strå eller liknande som jag kan ha i den, sedan ska jag hitta någon bra plats i huset där den kan få stå.

Gillar