Vad har hänt sen sist?

Vardag, Träning & Hälsa, Peppkampen

Minuter, timmar och dagar bara springer förbi mig. Hinner jag ens andas? Det är den stora frågan, haha. Livet går lite som i cirklar just nu. Dagarna känns lite samma lika, även fast det såklart inte är så.. Men... Jag preppar matlådor, jag äter mat, jag tränar, jag jobbar, jag går promenader, jag jobbar lite till och däremellan umgås jag med Wilmer. Philip och jag ses knappt för våra scheman går liksom om varandra. Vi måste liksom planera allt vi gör för att någon ska vara hemma med Wilmer, haha. Ibland går vi verkligen på minut-schema. Men nu har vi i alla fall planerat in vår första dejt sen Wilmer kom till världen. Äntligen, eller hur? Den 2 november ska vi ta en dag - bara vi. Planen är att ha en lunchdejt och sen gå på ishockey. Mysigt va? Välbehövligt är bara förnamnet.

Vad har hänt sen sist?

Ännu en vecka har passerat av Peppkampen. Nu har jag gått ner 7,2 kg och jag känner skillnad på nästintill varenda plagg. Rätt sjukt! Mitt sockersug existerar inte och jag känner mig så stolt över mig själv. Alla delmål jag klarar och passerar. Underbart! Jag har dessutom hittat tillbaka till kärleken till löpningen. Rackarns så skönt det är att bara dra på sig träningskläder och dojorna och sen dra ut med musik i lurarna. Underbart är bara förnamnet! Det är verkligen en typ av frihetskänsla att springa. Så harmoniskt och fridfullt på nå vis.

Utöver kost och träning så jobbar jag. Ganska så mycket dessutom. Det har blivit en hel del kvällar och övertid på sistone. Men förhoppningsvis ska det lugna ner sig lite nu. Dock älskar jag ju mitt jobb, så det är ingenting som har påverkat mig ännu. Mer än sömnmässigt, och att jag missat en del kvalitetstid med Wilmer. Wilmer däremot växer så det knakar - både på längden och utvecklingsmässigt. Han har blivit så stor, min lilla kille. Han lär sig något nytt varje dag nu. Det märks SÅ TYDLIGT när man jobbar.

Hur som helst. Nu ska jag ta mig en promenad till mamma för att hjälpa henne lite i lägenheten. Sen ska jag ta mig ut på veckans sista löprunda. Vi får se hur lång den blir - jag är nöjd med 3 km men det kan nog bli några till. Tanken är att springa från mamma och runt lite i Bomhus för att sen springa tillbaka till mamma och hjälpa henne över med packningen hit. Hennes lägenhet ska nämligen renoveras - så då ska hon sova här några nätter. Så ikväll ska vi bara vara, göra lite matlådor och slappa i soffan. Men först, några måsten till.

Hur ser din söndag ut?

Love, A

Gillar

Kommentarer