KVINNOKROPPEN ALLTSÅ, WOW

Gravid, Wilmer 0-12 mån

Hej på er!

I morse var vi in på återbesök på BB. Allting såg bra ut och lilleman var verkligen SÅ DUKTIG! Han har knappt förlorat någonting alls i vikt sen han föddes och det kändes verkligen så skönt. Annars då? Sen lillen kom till världen har såklart mitt liv förändras drastiskt. Vi ammar ungefär var tredje timme och däremellan blir det ett och annat blöjbyte. Inte nog med det så har han redan träffat sin farmor, farfar, farbror, Malou, mormor, morfar och bonus mormor. Vilket lyx va? Det har blivit korta besök men det har bara känts skönt. Vi lever ju lite i vår egen lilla bubbla nu!

5 timmar innan lilleman kom till världen vs 45 timmar efteråt. Visst kan man inte annat än imponeras av kvinnokroppen? Den är verkligen fantastisk. Wow vad den kan alltså!

Av mina 10 kg som jag gick upp under graviditeten återstår nu 3,7 kg. Hur coolt är inte det? Kroppen bara gör liksom. Den formas lite för varje dag som går. Kurvorna kommer fram allt mer och magen sjunker in sakta men säkert. Ja, jag är verkligen imponerad av kvinnokroppen - hur den fungerar och vad den klarar av. Bara wow!

Love, A

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Skönt att amningen funkar 😍
Så fina ni är! 🌸
nouw.com/sjosefine
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Det är verkligen häftigt hur det bara funkar och hur kroppen klarar så mycket coola grejer!!<33
nouw.com/mayamolanderz
lenakronvald
lenakronvald,
Vad bra att allt såg bra ut på efterkontrollen, och jag håller med dig och kroppen! Wow!
Vilken fin filt ni har till bebisen. Var kommer den ifrån? 😊
nouw.com/lenakronvald
fridapng
fridapng,
Så häftigt vad kroppen klarar av och fungerar! Så spännande att få följa er resa framåt, all lycka <3
nouw.com/fridapng