KVÄLLSTANKAR

Gravid, Tankar & Åsikter

På kvällarna snurrar alltid tankarna lite extra. Allra helst när barnet sover och mannen i huset är ute på äventyr. Liiite extra när man dessutom är trött efter ett hårt träningspass, ja ni förstår. Ikväll, så har mina tankarna hamnat på att vara gravid.

Ibland saknar jag verkligen att vara gravid. Ikväll är en sån kväll. Jag hade verkligen en underbar graviditet med Wilmer. Tänk så stolt man är över sin kula på magen. Man klappar, smeker och buffar på den flera gånger. Så mysigt. Att jag dessutom mådde SÅ BRA gjorde ju inte graviditeten sämre. Jag vill absolut ha fler barn. Jag saknar verkligen att känna sparkarna och alla känslor man känner under graviditeten. Att gå och fundera på vem som är därinne. Så häftig känsla. Ännu häftigare under förlossningen, när man äntligen får möta sitt barn, för första gången. Wow alltså. Kvinnokroppen är bra grym! Men ett till barn, det får allt vänta ett tag. Den här mamman måste få jobba lite först, haha.

Nu ska jag titta på lite gravidbilder innan jag kryper ner för natten. Imorgon har jag säkert andra tankar. Då kanske jag har ett rejält godissug istället för gravidsug, man vet aldrig.

Love, A

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Så fin bild på dig och magen!
nouw.com/tessbjork
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Utrolig fint bilde ❤️
nouw.com/norsketankeridanmark
Emma Engström,
Skulle verkligen själv vilja veta och känna den känslan att vara gravid, det känns så fint! <3
nouw.com/emmaengstrom