En snabb tillbakablick

Vardag

Hej på er!
Nu var det sådär längesen igen... Ibland kommer livet emellan, eller ja. Jag har helt enkelt valt att leva livet utan att blogga. Och oj vilka mysiga dagar vi har bakom oss! Här kommer en snabb tillbakablick.

Wilmer har fyllt 1 år!! Stora killen ❤️
Han fick sockerfria muffins på sin födelsedag, och gissa om dom gick hem? Mums!! Vill ni ha recept så hojta in med en kommentar så ordnar jag det. Här hemma var det i alla fall en hit!!

Jag har umgåtts med saknade vänner och tränat i massor!
Jag försöker få ihop fem pass i veckan och har nog lyckats varje vecka. Hur grymt?! Dessutom har jag umgåtts med saknade tjejkompisar med en middag på stan och en drink. Så mysigt!!

Vi har hängt med Philips familj på Åland!
Vi badade, tränade och åt gott. Snacka om att njuta till fullo!

Dessutom har vi ägnat en hel del timmar på stranden med både familj och vänner!
Där trivs jag verkligen som allra BÄST!

Det var en kort men ganska bra sammanfattning av de senaste dagarna och veckorna. Nu återstår 1,5 vecka kvar för mig att vara hemma med min familj. Sen återgår jag till jobbet igen. Jag är så taggad och laddad för nya utmaningar, men visst känns det bra konstigt att inte få spendera varje vaken timme med Wilmer. Men det kommer att bli så bra så!

Nu ska jag bara fortsätta njuta av tiden som är kvar. Förhoppningsvis får vi en baddag till eller två. Men det är kanske att hoppas på för mycket, haha!

Love, A

  • Vardag

Gillar

Kommentarer