DET PERFEKTA MELLANMÅLET

Träning & Hälsa, Samarbeten/Sponsring

Inlägget är i samarbete med Gainomax.

I samarbete med Gainomax så har jag blivit utvald att vara deras testpilot. Så himla roligt! I torsdags landade dessa godingar hemma hos mig och i fredags gick flyttlasset. Med andra ord kom de fram i perfekt tajming. Enligt mig så är proteinbars nämligen det perfekta mellanmålet, men också det perfekta snackset för dig som inte vill äta godis. Oavsett om du är på språng eller sitter hemma i soffan. Något som var extrapositivt med dessa proteinbars är att den var tvådelad. Så vill du bara äta ena delen men spara den andra så kan du göra det, utan att den blir torr. HUR BRA?! Helt perfekt om du frågar mig. Dessa utom var dom verkligen gudomligt goda. Här kommer en liten recension.

  • Crispy Peanut - den baren fick Philip äta. Jag är nämligen jordnötsallergier. Philip däremot att den var "skitgod" för att citera honom. Han gav den 4 av 5 i betyg. Vilket är riktigt bra! Philip är nämligen ganska kräsen när det kommer till proteinbars.
  • Soft Nougat - en riktig höjdare! Den hade en riktigt krispig och god smak. Av mig får även denna 4 av 5 i betyg.
  • Creamy Caramel - SÅÅÅ GOOD!!! Den hade lagom med kräm i sig och smaken var verkligen perfektion. Denna njöt jag verkligen av att äta! Helt klart det perfekta mellanmålet! Den här proteinbaren får 5 av 5 i betyg.

Detta är enligt mig det perfekta mellanmålet för dig som vill välja ett lite nyttigare alternativ. Det passar som sagt oavsett om du är på språng eller inte. För mig blev detta mellanmål perfekt mitt bland flyttkaoset. Tack vare dessa bars så får man verkligen ett mellanmål i toppklass, mums! Jag bjuder på en till bild på min favorit - Creamy Caramel.

#gainomaxonthego

Love, A

Gillar

Kommentarer