• Instagram
  • Nouw

RECENSIORSFESTEN 2017


Hej på er och välkomna till min nya blogg. Dock ingen ny portal eftersom jag trivs väldigt bra med Nouw men helt ny design, nya inlägg och självklart ännu bättre. Hoppas att ni fortsätter att följa mig även här och att ni gillar min nya blogg!

I Torsdags var det Recentiorsfest på Luftkastellet i Malmö. Det var så otroligt roligt! Vi möttes upp vid sundstorget här i Helsingborg klockan 16:00 där bussarna hämtade upp och körde oss till Malmö där vi möttes av massor av finklädda och glada folk. Förminglet höll på i ungefär 30 minuter innan vi satte oss till bords. Det bjöds på tre rätters med massor av kul uppträde. Självklart var det även bordsplacering vilket jag tyckte var väldigt kul eftersom någonting av det roligaste jag vet är att träffa och lära känna nytt folk. Jag satt vid samma bord som några supertrevliga och roliga av mina vänner från klassen och sedan några tjejer från Malmö. För er som inte vet vad Recentiorsfesten är så pluggar jag just nu på ProCivitas i Helsingborg. På denna middagen så träffades alla elever i Sverige från ProCivitas i Årskurs 1 i Malmö där man fick lära känna varandra, äta god mat, umgås och sen lite mer fest mot slutet av kvällen. Lite över elva körde bussarna oss hem och klockan halv ett gick jag och la mig. Ovanför ser ni några bilder från kvällen. Såå fin utsikt och som tur var så fick vi toppenbra väder!!Hej på er och välkomna till min nya blogg. Dock ingen ny portal eftersom jag trivs väldigt bra med Nouw men helt ny design, nya inlägg och självklart ännu bättre. Hoppas att ni fortsätter att följa mig även här och att ni gillar min nya blogg!

I Torsdags var det Recentiorsfest på Luftkastellet i Malmö. Det var så otroligt roligt! Vi möttes upp vid sundstorget här i Helsingborg klockan 16:00 där bussarna hämtade upp och körde oss till Malmö där vi möttes av massor av finklädda och glada folk. Förminglet höll på i ungefär 30 minuter innan vi satte oss till bords. Det bjöds på tre rätters med massor av kul uppträde. Självklart var det även bordsplacering vilket jag tyckte var väldigt kul eftersom någonting av det roligaste jag vet är att träffa och lära känna nytt folk. Jag satt vid samma bord som några supertrevliga och roliga av mina vänner från klassen och sedan några tjejer från Malmö. För er som inte vet vad Recentiorsfesten är så pluggar jag just nu på ProCivitas i Helsingborg. På denna middagen så träffades alla elever i Sverige från ProCivitas i Årskurs 1 i Malmö där man fick lära känna varandra, äta god mat, umgås och sen lite mer fest mot slutet av kvällen. Lite över elva körde bussarna oss hem och klockan halv ett gick jag och la mig. Ovanför ser ni några bilder från kvällen. Såå fin utsikt och som tur var så fick vi toppenbra väder!!Gillar

Kommentarer