Header

Börjar vänja mig med nya håret nu, och gillar det såå mycket! Lite mörkare i längderna och mycket mörkare i botten, perfekt på hösten och till vintern.

Kom precis hem från en runda på stan. Hittade en polotröja som fick följa med hem och lite annat smått och gott. Var också förbi och hämtade ut några "klädkassar" som jag ska fylla med kläder och lämna in igen. Dessa kassar skickas sedan till barn i u-länder. Kassarna går att hämta ut runt om i Uppsalas köpcentrum, så om du har vägarna förbi så tycker jag absolut att du också ska skänka en kasse eller två!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 18 Readers

Likes

Comments

Jobbade sista dagen i onsdags och sen gick jag på långhelg, och med långhelg menar jag fram till nästa fredag! Såå skönt!! Igår, torsdag, startade jag dagen hos frisören. Klippte mig på LYKO hos en tjej som heter Sofia, så duktig och jag blev jättenöjd! Sen iväg till systemet för första gången, vidare till jobbet för att säga hej och tillsist hem för att duscha byta om.

På kvällen mötte jag upp Erik, Isak och Astrid för att äta middag och sen gå på bio. Det va trevligt men skräckisen vi såg kunde iaf jag bytt ut mot vilken annan film som helst!

  • 19 Readers

Likes

Comments

Oj vad dålig uppdatering men har haft hemskt mycket kul för mig, och tråkigt! Jag har bland annat ätit massor av mat, kollat på supersnygga bilar och jobbat i massor. Imorgon är det sista arbetsdagen för veckan och sen blir det långhelg i mer än en vecka (superskönt!).

  • 18 Readers

Likes

Comments

Idag går tankarna till alla drabbade i attackerna mot World Trade Center!

  • 18 Readers

Likes

Comments

Avokado på hårt bröd mmmm

Blev mycket senare än vad som va tänk igår. Vid lunch mötte jag upp lite kompisar och åt thaibuffé, så gott! Vi satt kvar i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord! Efter det gick jag hem, duschade, bytte om och iväg igen. Den här gången träffade jag friidrottsgänget på resturangen Athen och åt pizza. Där satt vi kvar till 23 då Athen stängde och istället för att åka hem då så stannade vi kvar i ytterligare två timmar utanför och pratade på. Friidrottsfamiljen är en grym familj!

Nu ska jag göra mig klar för att skjutsa Johan till sin naprapat.

  • 18 Readers

Likes

Comments

  • 18 Readers

Likes

Comments

I vanliga fall äter jag alltid lunch på samma ställe när jag inte jobbar, men idag ville jag testa något nytt! Mamma tog därför med mig till en liten gränd där ett gammalt creperi ligger. Hon hade själv inte varit där på flera år, men vi båda va sugna på att äta där och oj va vi blev nöjda! Vi testade deras crepes med nutella, banan, glass och drack iste till. Det va supergott och mycket prisvärt!

Invigde även min nya poncho från MQ idag. Perfekt nu på hösten när temperaturen sjunker några grader!

  • 27 Readers

Likes

Comments

Nu när sommaren är över och temperaturen sjunker så behövs garderoben uppdateras lite. Den här klänningen fick följa med mig hem går. Den är lite tjockare i materialet vilket blir perfekt nu i höst.

  • 19 Readers

Likes

Comments