Längtar efter din tröst och att ligga å gråta ut i din famn, allt är så bra med dig du får mig att känna, känna falsk lycka. Ingen får mig att känna den känsla som du ger mig, du styr mitt liv och jag vet aldrig hur ditt humör är, ibland slår du mig så hårt att jag knappt får luft, du trycker mig ner på marken och jag kan inte röra mig mera. Fastän du gör mig illa kan jag inte gå min väg för vem vill inte känna lyckan som jag tror du ger mig.


Du och jag har börjat bråka på sistone, du ger mig inte samma trygghet längre, utan du slår mig allt oftare. I början ville jag inte inse hur mycket du kontrollerade mig och mitt liv, för du var en gud men nu börjar jag förstå att du är sjuk och jag måste lämna dig. Fast jag inte har sett dig på länge nu har du lämnat djupa spår i mig, i 2 år har du sakta men säkert brutit ner mig.


Nu är jag på noll igen och det är tomt här. Du ropar efter mig på natten och följer efter mig på dagen. Dag eftet dag tänker jag på dig och ibland önskar jag du vore här och tröstade mig. Jag vet att du fortfarande är kvar i mig men snart är du helt borta och jag känner både sorg och lättnat.


Kom inte hit igen, fast jag skulle be dig göra det, du förstör bara och hindrar mig att få må bättre, men eftersom demonerna snurrar ännu har du ännu en chans att föstöra mig helt. Så snälla jag ber dig, kom inte hit och förtrolla mig, ge mig inte chansen att älska dig igen, jag har andra att vända mig till än dig nu. Låt det förbli så.

​texten är inte om min kära sambo.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här står det still medan livet rullar på. Jajamen livet rullar verkligen på, från senaste gången jag skrev visste jag knappt vem jag var och vad jag ville. På den tiden åt jag väldigt dåligt, högst en gång om dagen, ibland inget alls. Jag sov väldigt mycket, men ändå var energin på noll. Det som gjorde mig gott då var M. När hon hade semester från jobbet var vi tillsammans dygnet runt i en månad. Oftast gled vi runt på skateboarden, satt i träd, sprang i skogen eller simmade, fanns alltid något att göra med henne även fast vi kunde bara vara också. Mådde väldigt dåligt där ännu, livet jag levde då var väldigt destruktivt, ville helst sitta hemma och mögla, och om jag måste ut ville jag bara träffa vissa personer. Det är först nu på senhösten som livet har vänt lite mot den ljusa sidan, om man tänker att för 8 år sen då jag sakta men säkert sjönk in i mörkret, och för 5 år sen nådde bottnen totalt, fick för första gången hjälp genom ett sjukhus besök. Allt jag kunde tänka på då var döden, hur underbart ljuvligt den skulle sitta då, efter all år med konstant ångest, alla medicin byten, alla sjukhus besök kan jag äntligen säga att jag mår helt bra! trodde aldrig den dagen skulle komma, och det är så skönt.. Naturligtvis har jag fått hjälp på traven med terapi och sånt, men det finns en person som har dragit upp mig från träsket och gett mig spark i baken. L hur det än slutar är jag evigt tacksam för allt han har gjort för mig.

Man måste bara våga tro på sig själv, våga tro på det bästa,fast det bara kan vara en liten sak och inte vara rädd att ta emot hjälp.


Likes

Comments

Vad har denna tant haft för sig på sistone då det har varit så degigt här?

1. Ångest, som t.ex just nu. Orden jag försöker välja finns inte, hur man än gräver i det svarta hålet kommer man varken fram eller tillbaka utan sitter bara och väntar på att dimman ska ge med sig. Men allt det här hör vel till processen, det gör ont att bli hel.

2. Jobb och social fritid. Gubben håller på att flytta ut så blev klar med att måla väggarna på renoverings projektet som jag började på med i lördags. 

Målade väggen grå och resten vitt som jag målade efter bilden togs

Likes

Comments

​sitter i min lilla lya och funderar på hur denna dag kommer att sluta. Morsan kommer hit ikväll och det ser ut som någon har släppt en bomb här.. som tur diskade jag hälften av högen igår, men vad hjälper det när man ska hinna göra 100 saker på en liten stund. Nåväl tar och gör en "kattevask" så löser det väl sig. 

Eller vänta, de ringer på dörren nu.. ja e körd! 

hade bra! 

Likes

Comments

Hej! Idag skulle jag vilja presentera en produkt för dig som söker efter ett hälsosammre liv men har svårt att komma igång. Mitt erbjudande är en ”startbox” som kallas för C9, det går ut på att du använder olika Aloe Vera produkter i 9 dagar. Dessa rensar bort extra vätska och gifter ur kroppen på ett snällt sätt. Du kommer få mera energi och det kan även hjälpa dig om du har t.ex. magbesvär. Om du tyckte det här lät intressant ta gärna kontakt på anna.hesthammer@gmail.com. Du kan köra det här med en kompis också om du inte vill köra själv, kanske roligare då man kan peppa varandra.

Lite resultat på personer som har kört C9

Likes

Comments

​Ja, hej! Tänkte börja om lite, har tidigare bloggat  här men det är nog ingen vits att reda upp gammalt dyster utan det är dags för mig att lämna mitt skadade hus. 

Så vem är jag? jo, heter Anna och är 20 år, bosatt i centrum av Jakobstad, före detta Närpesbo. Hittade hit för 3 år sedan pga nya studier, kände ingen förutom Matilda som jag från 1 år tidigare bodde med, hon och jag flyttade till en liten 1a långt från alltihopa och trivdes bra. 
Och nu efter 3 år är jag färdig båtbyggare (wohoo), bor ensam med mina 2 knäppa katter och försöker njuta av det lilla lediga jag får ha. 
Likes

Comments