Hej systemet

I fredags fyllde jag år, 20 år, helt sjukt. Dagen började med jobb och där blev de gratulationer och fick även en bukett blommor. Redan vid ett slutade jag och sedan var de hem och fixa till mig. Sedan åkte jag till stan och där gjorde jag premiär på systemet. De kändes så konstigt att gå in där. Flera tittade konstigt på mig. Jag är bara 1.55 lång och ser väldigt ung ut så ja förstår varför de tittade på mig. När jag väl kom fram till kön frågade hon i kassan om min legitimation. Stolt visade jag det och då sa hon grattis och även många i kön gratulerade mig. Så första besöket på systemet var ett mycket bra.

På kvällen kom släkten och vänner hem till oss och vi bjöd på buffé och dricka. Kvällen var mycket trevligt och jag fick många fina presenter. Jag fick en skärbräda, ett datorfördral, gratängformar, blommor, en blus och en hel del pengar. Väldigt nöjd.

Efter alla åkt hem drog jag och Joakim in till stan för att ta någon öl och vi spelade även lite blackjack och där van vi lite tillsammans.

Gillar

Kommentarer