Canazei

Nu har jag varit iväg en hel vecka i Canazei på skidsemester. Jag och Thea har haft en mycket bra vecka. Vi har bland annat käkat 4 rätters varje kväll på vårt hotell. Det var vi inte beredda på. Maten på hotellet var också väldigt speciell. Jag tror att maten i sig var väldigt lyxig men det föll oss inte i smaken.
Måndagen var vi med på en guidad tur runt hela berget. Rundan som vi åkte hette sella ronda. Det var en rolig tur men vädret var inte riktigt med oss. På kvällen var det en barrunda i byn vilket var väldigt kul. Den kvällen blev riktigt grym med en hel del sprit.
Tisdagen spenderade vi i backen med ett gäng killar. Det var väldigt kul att hänga på dem och åka. Kul med nya människor.
På torsdagen så hade vi bestämt med en gubbe som heter Lasse att åka med honom. Han var en riktigt rolig gubbe som var gammal puckelpist åkare. Vi kände oss trygga när vi åkte med honom och den dagen blev det många skratt. På denna kvällen blev det utgång. Vi träffade på ett skönt gäng när vi hade satt oss med med en drink. Så resten av den kvällen hängde och dansade vi med dem. Blev väldigt mycket sprit den kvällen så dagen efter var man bakis.
På fredagen så kom vi ut i backen vid 11 och sedan åkte vi raka vägen till solstolarna och där satte vi oss tills det var dags att åka hem. Den kvällen var vi inte så kaxiga. Vi hade bränt oss något sjukt.
Nu är vi äntligen hemma i Sverige igen efter 24h bussresa.

Gillar

Kommentarer