Innan jul åkte vi till Göteborg med våra vänner och deras lilla dotter. Vi gick på Lisebergs julmarknad i flera timmar, åt god mat och innan vi åkte hem svängde vi förbi HAGA. Ett litet mýsigt ställe, så vi passade på att fika innan vi styrde bilen hem mot Kalmar igen. Alltså, checka in den kanelbullen...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

BLACK FRIDAY! Firar därför med ett blogginlägg och visar upp förra fredagens mysmiddag hos Erica och Mathias. Denna vecka har gått så snabbt och jag är så laddad inför helg. Idag ska jag sluta tidigt för att möta upp Towe på stan för att luncha tillsammans, samt spana in Black Friday såklart (ingen är förvånad). Trevlig fredag och helg!

Likes

Comments

Min ihärdighet här är numera skandal. Men när helger är fullproppade av roligheter och massa jobb i veckorna så hinner man inte med så värst mycket mer än så? Nu är jag hemma och har sjukdag nummer två. Jag gillar inte att vara hemma ifrån jobbet, även fast jag har varit så dålig att jag verkligen inte har kunnat jobba så känner man sig ändå som en bov/mes/klen som inte orkar ta sig till jobbet. Varför är det så? Jag måste lära mig och acceptera att jag inte är en maskin som bara går och går och går trots att tanken är tom.

Jag längtar efter helg och julmarknad i Huseby 💛

Likes

Comments