Detta är en del av det jag köpte i Lördags. köpte också en studentklänning som jag inte har bild på och en ny grå kavaj. Nu ska vi bege oss till flygplatsen för att börja får resa hemåt! ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var det Kristinas tur att fylla 50 hur hur firar men det bättre än i London med champangefrukos! Vi var som sagt upp ganska tidigt idag för att dricka champagne och äta hotellfrukost. Direkt när vi var klara drog vi för att turista lite och se bland annat Big Ben, London eye och lite där till, har gått ca 1 mil idag så var väldigt skönt att komma in och lägga sig i sängen ett tag! Ikväll väntas finmiddag en bit härifrån, så nu blir det bad och sova en stund kanske!


Den godast cidern någonsin efter 9.2 km av vandrande

Likes

Comments

Äntligen ligger jag på hotellet och får vila både fötter och huvud! Varit en lång dag eftersom jag steg upp vid 04.20 för att ta mig ner till Kastrup. Varit i Londen sen klockan 2 idag, bara strosat runt, druckit vin och haft det bra. Nu väntas det mat och sedan ut på en pub, men först blir det nog till att sova enstund!

Likes

Comments

Igår var det dags att filma snuttar till en musikvideo. Det ska vara en hyllningsvideo till alla mammor som tiffy har som gymnasiearbete. Vi har tidigare spelat in en låt i studio och nu var det dags att spela in de sista till deras musikvideo. Mycket skratt och tror den kommer bli riktigt bra när den är helt klar! I morgon drar jag till Londen för en weekend där men en del av släkten, underbart! ​

Likes

Comments

Idag har vi filmat och spelat in en film till vårt Riga projekt. Vi intervjuade Kikke på Selvage med olika frågor och ska nu sätta ihop allting till en film som vi sedan ska ha med oss när vi åker till Riga den 23 mars. Fick sluta tidigare efter mitt prov, var riktigt skönt. Stack direkt ner till jobbet och sedan hem till Basti, är så himla trött nu ska bli skönt att åka iväg i helgen!

Likes

Comments

Och idag har varit en bra dag! Började morgonen med att åka ut till golfklubben för att testa nytt järnsett. Har blivit lite klokare men ändå inte.. Ska nog testa lite till innan jag bestämmer mig. Skönt att se bollen flyga med, längtar nu till sesången börjar!

Likes

Comments

Igår kväll var familjen, jag och basti och firade lisa och linus som fyllt 20 och 22. Vi åt och drack gott och var härligt att träffa Lisa var ett tag sen! Vi har gått från att träffa varandra nästan varje dag till att knappt träffas alls eftersom hon nu bor och pluggar i Lund. Menmen, bra gårkväll iallafall!

Likes

Comments

Jag bara längtar till sommaren nu, ingen skola bara sena sommarkvällar med nära och kära! Vill ha sommar året om.

Likes

Comments

Så var de äntligen helg och jag har varit ledig från skolan hela dagen , så skönt! Passade på att klippa mig, behövdes verkligen mitt hår var så slitet. När man får håret tvättat hos frisören måste ju vara en utav de bästa sakerna som finns, älskar de! Har även hunnit med ett hårt pass på gymmet och jobbat klart för helgen! Nu ska jag och Basti krypa ner i sängen och kolla på Taken 2, älskar den filmen. Puss på er!

Bilder efter klippningen, man ser inte så mycket skillnad men känns ändå annorlunda.

Likes

Comments

Blev så glad när jag kom hem och såg en ny parfym stå på bordet, hade fått den på grund av att jag varit hundvakt nu en vecka och den luktade så gott! Här har ni den.


Skolan rullade på idag som vanligt och på onsdagar är det golf som gäller. Fick dock stanna och plugga matte i skolan vilket jag hatar och därefter ut till golfhallen för att träna. Just nu spenderas ganska mycket tid inne i hallen vilket börjar bli långtråkigt. Man vill börja gå ut på gräset igen!

Likes

Comments