Varit hemma

snart i 2 veckor men jag har inte haft en enda dag på dom två veckorna helt hemma.
Vi flög ju hem från Gambia 21/12 planet skulle gå 22 men vi kom först iväg 22:50. Så vi va framme på Landvetter ca 7 på lördag morgon.

Flygresan hem gick väl ganska bra, jag försökte sova men hade en Freija som inte kunde komma till ro och va vaken större delen av tiden och petade på mig en hel del. Tror jag fick 3 timmar allt som allt. Mamma och pappa stod och väntade på oss på Landvetter och dom blev väldigt glada när vi kom ut från passkontrollen som dom inte hade igång 😉

Vi åkte hem till dom och åt frukost och sedan tog vi bilen till Maxi, handlade lite och åkte hem. Packade e ny väska och Freija gick ner till torget å mätte sin pappa för att åka hem till dom. Jag däremot tog tåget till Falköping 😳 as trött närmar jag mig Falköping och Sanna kommer och möter mig. Vi åkte hem till dom och hämtade en grej sen vidare till ett par vänner till Sanna & Teddy.
Där fick jag träffa många ansikten men dom speciella va Hampus å Benjamin ♥️

Söndag morgon skall jag å Sanna åka till Uppsala dock vaknade vi 2 timmar sent plus att vi skulle in i Örebro för att hämta Anna.

I Uppsala träffa vi dom som hade hästen och hon som för tillfället red nästan. Sanna fick sitta upp och rida lite. Sedan åkte vi med bort till stallet och tittade lite mera på henne och ställde massa frågor. Sedan åkte vi hemåt med mellanlandning i Örebro ♥️

Gillar

Kommentarer