Sommarlov 2020

Nu börjar liten bli stor, i september fyller hon 13 år och i augusti börjar hon 7:an.

Vart tog tiden vägen? Känns som om livet bara rusar fram i världens fart, jag hinner inte med längre.

Hade ett roligt samtal med min läkare i fredags. Jag vill ju inte fortsätta äta den medicinen jag bytte till i november. Den har ju gjort så jag gått upp 20 kg på 6 månader. Det är ju inte jätte skoj när man då 2016 gjorde en gastric sleev för att försöka få ryggen bättre. Nu är jag ju uppe på nästan samma vikt som innan operationen. Det känns ju lite dumt att skicka in en ny remiss för att göra om det. Men iaf, då ställer läkaren frågan till mig vad ska du äta då? Ja du sa jag det vet inte jag och det är ju inte jag som är läkare och vet vilka mediciner som funkar för nervskada.

Sen tog jag upp problemet jag har med min fot att jag har fruktansvärt ont och är svullen upp mot benet. I fredags fick jag knappt av mig mina jeans för att jag var så svullen. Då säger hon att jag ska gå till sjukgymnasten med min fot så får dom kolla och kan inte dom se vad det kan vara så ska jag beställa tid till vårdcentralen.

Jag kan ju inte skicka in en egen remiss heller för jag vet ju inte om jag ska skicka den till ortoped eller till kirurg eller till reumatologen snacka om att man blir trött på sjukvården. Så ja jag får väl börja hos sjukgymnasten då för dom e ju läkare och vet vad dom ska/kan göra......

Gillar

Kommentarer