Påsken 2020

Ja den har spenderats hemma bara jag & Freija inte utanför dörren från torsdagkväll till en snabb tur till affären igår måndag.
Idag gick jag till jobbet i vanlig ordning började 10 men råkade vara där redan 9:15
🙈

Satte mig å läste vad som hade hänt sen sist alltså torsdag å d va mycket för jag blev klar pricka 9:58

Då va det dags för rapport jo då gick bra pysslade med lite saker sen va d lugnt å då passade jag på att ta mig en god kopp ☕️ och satte mig framför datan för att plugga lite.
Precis när jag blev klar och skickat in började det låta konstigt å jag undrar ju naturligtvis vad detta är sen börjar det låta högre och hjärnan hinner koppla jaha det är ju brandlarmet som tjuter
😆😆

Blir så trött på mig själv.
Fick lokaliserat vart det var och sedan vad det var det va bara bröd som hade blivit mikrat lite för hårt och länge!!!

Trodde jag fick stop på larmet men tji fick jag en stycke brandbil 🚒 kom på besök å några brandmän kliver in haha jag dör.

Ja ja någon gång ska ju vara den första 🤣🤣

Nu vet jag förhoppningsvis hur d funkar om det skulle ske igen....


Gick precis ut på balkongen å skulle gratta Lakris som idag fyller hela 2 år å ser då blåljus upp mot baksidan på Frölunda kulturhus där står mitt i vägen en målad å en civil å blinkar å typ 8 poliser å mellan vindpustarna hör man lite skrik å gap. Men inte blev jag klokare på det så fick gå in ist.


Apprå på 2 år så är det idag på dagen som jag åkte till Marocko 🇲🇦 fy fan va jag saknar när vi va där nere å vad min kropp mådde bra värme å underbara vänner ❤️
Lägger upp lite bilder från Marocko resan å nån bild på Lakris när vi hämtade hem honom när det va dags
❤️

Vilka dagar vi fick där nere helt fantastiska ❤️

Gillar

Kommentarer