Måndag 10 september 2018

Har vabbat idag och kommer även göra det imorgon då Freija e genomförkyld och hostar som en tok. I natt va jag lite orolig för att febern kom krypande då hon reser sig hastigt upp i sömnen å skriker rätt ut. Idag fyller jag år!!!! Fast det gör hon ju inte, hon får allt vänta 8 dagar till eller ja snart 7 dagar.

I torsdags fick jag en akut tid till tandläkaren då jag hade haft jäkligt ont i 1 1/2 vecka å kände att jag inte orka leva på värktabletter mer och tur va väl det för jag hade en stor infektion i tanden så fick mega stark antibiotika 😱😱
Å jag som hatar antibiotika men fick så snällt ta och äta detta annars skulle jag få bli inlagd med antibiotika intravenöst och det va jag ju inte så jätte pigg på. Nu börjar värken avta lite men har fortfarande ont fick en ny tid på onsdag för att se om det lagt sig.

Annars händer inte så mycket denna veckan visar www.hagabion.se alla våra tre filmer för allmänheten det är lite spännande tyvärr kunde jag inte gå på premiär dagen i lördags då vi var hemma å va sjuka å jag hade ont. Fredag är sista dagen dom visar filmen och tror då vi landar på film tre. Så jäkla spännande och få se hur detta landar då allmänheten aldrig fått se våra filmer från Min Ort!!

Hela oktober är fullbokat med utbildningar osv ska till Stockholm två gånger en gång till Hässleholm och en gång till Alingsås. Annars händer inte jätte mycket just nu vilket är rätt skönt.

Fick hem min nya säng förra veckan och det va behövligt nu sover jag som en prinsessa ska bara försöka få Freija till att sova i sin egna säng så jag kan få sängen för mig själv 🙊🙊🙈🙈
Fast d e rätt mysigt att ha henne bredvid mig 😁

Gillar

Kommentarer