Börjar bli nervös.....

Ja nu e d ju inte så lång tid kvar tills vi åker. Bara 25 dagar !!!

Har varit lite frånvarande här ett tag men har inte mått så bra den senaste tiden. Har liksom inte haft någon lust till nåt. Mycket kan jag tänka e för att jag har inte lika mycket timmar på jobbet vilket gör mig väldigt ledsen.

Sen är vädret så oroligt kvällarna kalla och dagarna lite värmare vilket gör att min rygg bråkar med mig. Denna veckan har varit katastrof.

I fredags kom vi och överraskade bästa finaste Therese på hennes 35års dag. Brukar ju alltid komma ner till henne på hennes dag men nu hade dom bestämt att dom skulle gå ut å äta i Kungsbacka. Så då fick jag ett samtal från hennes man om vi ville komma ner och överraska henne där ist. Och det ville vi ju naturligtvis ♥️

Nu sitter jag på jobbet å kör en vaken natt. Har jobbat sen i fredags då jag jobba 7-16 lördag 14-21 idag 20:45-07.
Sen har jag inga direkta tider vad jag vet så jag hoppas dom ringer i veckan å vill/behöver ha in mig.

Fasters ena prins har ju fyllt 4 år oxå. Så där har vi varit å kalasat med godsaker. Nathalie hade gjort sån fin tårta så jag måste ju nästan visa er.

Min prinsessa å fasters finaste Harry ♥️♥️

I helgen var det även denna fina killes års dag. Natten mellan fredag-lördag va det 16 år sedan du tog ditt sista andetag ♥️ saknar dig så otroligt jävla mycket. Du va storebrorsan jag aldrig fick.

Du kommer för alltid vara saknad och älskad fina
Blomman ♥️♥️

Har även hunnit med 2 heldagar på Ullared då vi hade bokat hotell. Jag, Josse, Emilia & Alva vi möttes vid 9 på fredagen åkte och bytte bil sen gav vi oss på väg neråt.

Det va tufft med så lång till inne i varuhuset och jag tror nog inte jag kommer göra det igen. Men man hann ju verkligen titta på allt sen kunde man köpa och prova det på hotellet för man kunde ju lämna tillbaka det nästa dag så d va rätt gött 😉

Gillar

Kommentarer

Ingelasresor
Ingelasresor,
Var ska du resa?
nouw.com/ingelasresor
AnnaFreija
AnnaFreija,
Ingelasresor vi ska åka till Gambia
nouw.com/annafreija
Ingelasresor
Ingelasresor,
Så spännande. Hoppas ni får en fin resa
nouw.com/ingelasresor
AnnaFreija
AnnaFreija,
Ja det ska bli spännande 😃 tack så mycket
nouw.com/annafreija