4/1-2020

Idag har det varit en ren slappar dag. Freija å hennes kompis har varit uppe på badhuset å jag sov länge å sen flyttade jag över till soffan.

Gick upp och började städa i köket å då ringer Freija och säger att hon är hungrig, så jag började med maten och idag blev det kotlett, potatis & sås. Så himla gott, har ju haft svårt att äta just griskött, men idag va d faktiskt gott.

Freijas kompis kom hit igår å sov över så hon ska även stanna inatt ♥️

Nu har vi precis ätit lite god ostbricka tjejerna gjorde.

Har varit duktig idag och sökt några jobb får väl se om man får några svar. För det är inte alltid som man får svar om man söker jobb inte ens ett tack för intresseanmälan, det tycker jag är lite konstigt.

Imon blir nog en slapp dag oxå måste dock gå och kolla om det finns någon tvätt tid för måste verkligen tvätta nu. Har ju massor sen Gambia men så hade jag ju även sedan innan  oxå.

På tisdag börjar kursen sedan ska jag oxå börja en ny bredvid gång på ett boende. Det skall bli lite roligt kommer gå bredvid 7 & 9 sedan den 13 ska jag på läkemedelsutbildning så jag kan få min deligering. Har ju gjort utbildningen på datan och fått godkänt där så nu får jag bara vänta å se om resten oxå blir godkänt.

Nä om man skulle ta å gå å lägga sig e så seg å trött idag. Men kanske inte så konstigt då det är första gången sen vi kom hem som jag bara har en slapp dag.

Gillar

Kommentarer

Natascha ,
Vi har också ätit en ostbricka ikväll👌

Hoppas du får napp på ett arbete
natascha.bloggplatsen.se